S-a întors Sorin Oprescu din nou la spital?

ianuarie 28, 2016

Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și nu ar avea atât de mari probleme cu legea, Sorin Oprescu s-a scuturat încă o dată ca să lase în urmă perioada în care a fost deținut în arestul Capitalei și, spun gurile rele, a revenit la vechiul său loc de muncă: Spitalul Universitar din București.

Gurile rele spun că acesta ar lucra în aceeași secție de chirurgie unde și-a desfășurat activitatea și înainte. Hotărârea lui Oprescu a fost luată după ce săptămâna trecută Curtea de Apel i-a admis cererea de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

Chiar dacă a devenit din nou doctor cu acte în regulă, cât timp se află sub control judiciar, Oprescu are mai multe obligații: să nu depășească limita teritorială a municipiului București; să se deplaseze doar la Spitalul Universitar de Urgență București, magazine alimentare și farmacii de pe raza sectorului 1 sau unități spitalicești din București; să nu se apropie de ceilalți inculpați sau martori din dosar; să nu exercite funcția de primar; să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice. Suntem curioși dacă șpăgile de la spital vor fi la fel de mari ca cele de la Primăria Capitalei, domnule Oprescu…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *