Să ne mire că Copos și Camelia Voiculescu au ieșit basma curată din dosarul Loteria 2?

iunie 26, 2015

Din 2008 și până acum judecătorii s-au tot chinuit să descifreze tainele dosarului Loteria II. Într-un final, le-a ieșit. Așa că din cele 13 persoane care au fost judecate, George Copos și Camelia Voiculescu au fost achitați.

Să vedem pentru ce a fost Copos judecat? Pentru spălare de bani, fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la infracțiunea de participație improprie la săvârșirea infracțiunii de fals intelectual, folosirea de informații privilegiate pentru dobândirea pe cont propriu sau pe contul unei terțe persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informații se referă, dezvăluirea de informații privilegiate și recomandarea făcută altor persoane de a dobândi sau înstrăina instrumentele financiare la care se referă acele informații și efectuarea, împreună cu alte persoane, în mod concertat, de operațiuni de manipulare a pieței.

Adică, un mizilic, nu-I așa? În același dosar, Camelia Voiculescu, acționând în calitate de persoană fizică, a fost trimisă în judecată pentru folosirea unor informații privilegiate pentru dobândirea pe cont propriu sau pe contul unei terțe persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informații se referă și efectuarea, împreună cu alte persoane, în mod concertat, de operațiuni de manipulare a pieței. Un nimic și aceste acuzații. Mai avem ceva de spus despre deciziile judecătorilor români?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *