Sâc! Sâc! Sâc! Polițiștii de la secția 11 poliție se prostituează pe 190 lei, cei de la secția 2 poliție pe saci de bani!

noiembrie 15, 2015

Ne-a umflat râsul acum două zile când am auzit ce-a făcut un pârlit de polițist de la secția 11 poliție: a luat și el șpagă 190 de lei de la un amărât pe care trebuia să-l cerceteze pentru furt calificat. Asta înseamnă că i-a făcut de râs pe colegii de breaslă, întrucât domnii gradați ai secției 2 poliție știu enorm de bine cum să-ți trăiești viața alături de șeful mafiei, Dumitru Puzdrea.

15 fripturi, un bax de vin și unul de apă minerală

Cum Doamne iartă-mă să te ia Direcția Națională Anticorupție pentru că ai luat șpagă 190 de lei, un bax cu apă minerală și unul cu vin, plus 15 fripturi? Cât de idiot o fi fost comisarul șef Mirel Mindinică de la secția 11 poliție să facă un asemenea gest și să fie aruncat acum de procurori în pușcărie? Nu v-a dat prin cap domnule comisar că dobitocul ăla cercetat pentru furt calificat o să vă dea în gât? Se vede treaba că sunteți mult mai josnic decât ne-am fi imaginat noi vreodată. Și pentru asta i-ați promis că îl veți ajuta să scape de pușcărie, mai ales că peste câteva zile urma să vă mai dea încă 500 de lei. Mai mult de atât, cum ați făcut domnule de v-au prins procurorii fix în momentul în care luați mita aia uriașă de nici 200 de lei? Domnule Mirel Mindinică sunteți de râsul tuturor polițiștilor care știu să trăiască bine! N-ați întrebat și dumneavoastră înainte să vă hotărâți să cereți șpagă că treaba nu stă chiar așa? Că trebuie să ai tupeu și sânge în instalație cum spun mafioții ca să iei șpagă? Și în plus de atât prostul care ia 200 de lei face pușcărie ani buni iar ofițerul care primește saci de bani stă bine merci în libertate? Dacă v-ați încadrat în categoria borfașilor și ați crezut că ține șmecheria și nu prinde nimeni atunci nu vă rămâne decât să stați laolaltă acum cu hoții pe care se presupune că i-ați fi băgat la închisoare, să vedeți ce viață frumoasă vă vor face aceștia în spatele gratiilor.

Excursii pe banii mafiei

Domnule comisar al secției 11 poliție, există câteva persoane, colegi cu dumneavoastră de breaslă, ofițeri ai secției 2 poliție. Este vorba de Firu Denisa, Lupu Marian, Ionuț Alexandru și Dănuț Lepădatu. Cine sunt bibicii? Cei mai buni prieteni ai domnului Dumitru Puzdrea când vine vorba de acoperit, de pus la adăpost dovezi incriminatoare, oameni care pe parcursul anilor și-au făcut vile, și-au luat mașini și și-au umplut conturile până la refuz doar pentru că au fost și sunt zi și noapte în slujba mafiotului. Asta înseamnă domnule comisar șef al secției 11 poliție să faci bani! Să sprijini până la sfârșit un mafiot de talia lui Puzdrea, fără să-ți pese că dimineața ți-ai putea lăsa copiii și nevasta fără nici un sprijin și vei putea intra în pușcărie pentru că ai fost trup și suflet alături de un nenorocit. Dar, ce-i drept, altfel nici nu aveau cum să trăiască ca în sânul lui Adam. În felul acesta, toată lumea a ieșit mulțumită din poveste. Firmele ilegale ale lui Puzdrea deschise pe numele fiicelor sale, Andreea și Simona au rămas și în ziua de astăzi neverificate, ba Puzdrea cumpără chiar și biletele de concediu ale ofițerilor de poliție prin societatea sa ilegală de turism, pe numele soțiilor gradaților. Păi, asta-i viață, domnule Mirel, nu șpaga de 190 de lei! Ceea ce nu înțeleg cei patru mușchetari ai lui Puzdrea este faptul că la finalul telenovelei tot în pușcărie vor ajunge și se mai amăgesc și ei cât mai ține.

Sunt ținuți în spate de Virgil Măgureanu!

Sigur că nici acești ofițeri și nici celebrul de pe acum trântor de la DIICOT Suceava, ofițerul Cristian Vasilcău, cel care se ocupă cât poate de bine de mușamalizarea dosarului de la Câmpulung Moldovenesc în care prietenul Puzdrea este anchetat că a falimentat apoi a vândut bucată cu bucată fabrica de cherestea de acolo nu ar fi putut să facă nici cel mai mic pas dacă nu ar fi primit ordine clare și precise, fără posibilitatea de a întoarce vorba date evident de marele Virgil Măgureanu. Nu știm cum se face dar oriunde ne învârtim în anturajele lui Puzdrea, totdeauna dăm de Măgureanu, care pare lipit cu supeglue de ordinarul de la Flora. Să privim adevărul în față. Dacă Măgureanu nu i-ar fi spus lui Vasilcău că nu i se întâmplă nimic și nimeni nu-l va deconspira, ar fi avut acesta tupeul fantastic să fure chiar și saci cu acte oficiale care urmau a fi predați expertului DIICOT pentru verificare? Ce, Vasilcău e atât de prost încât să-și riște pielea atât de mult? Categoric nu. Dar dacă șpaga a curs la greu și spatele era asigurat, nu mai exista nici un fel de problemă. Mai vrem vreo dovadă a implicării lui Măgureanu în acest dosar care îl poate arunca în închisoare pe Puzdrea dacă stă pe loc din anul 2007 fără ca cineva să înțeleagă de ce? Am descifrat noi misterul și cu această ocazie le spunem anchetatorilor care sunt interesați să scoată adevărul la suprafață că avem și aici dovezi pe care vrem să le punem la dispoziție. Trebuie să se spargă buboiul odată și adevărul să iasă la suprafață. Nu mai putem suporta ca un semi-analfabet ca Puzdrea să strângă în jurul său toată justiția din România pe care să o plătească cu bani grei și nimeni să nu sufle nici un cuvânt. Domnule Puzdrea, anul 2016 este momentul când vă veți primi pedeapsa…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *