Scandal uriaș cu miliardarul rus Roman Abramovici

mai 20, 2018

Roman Abramovici nu a asistat la succesul echipei sale Chelsea în Cupa Angliei pentru că nu a avut viză de Marea Britanie, informează news.ro.

 

Patronul echipei Chelsea Londra nu a putut fi prezent, sâmbătă, pe Stadionul Wembley, pentru a asista la succesul formaţiei sale în finala Cupei Angliei cu Manchetser United, deoarce nu a avut viză de intrare în Marea Britanie, informează BBC.

Omului de afaceri rus i-a expirat viza de şedere în regat acum trei săptămâni şi autorităţile britanice au întârziat prelungirea vizei.

Oficialii de la Londra au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect, la fel reprezentanţii oligarhului rus.

 

Presa britanică notează că Avramivici este o victimă a răcirii relaţiilor între Londra şi Moscova, după cazul fostului spion rus Seghei Skripal, otrăvit la Salisbury.

Cu avere estimată la aproape zece miliarde de lire sterline (aproximativ 11,5 miliarde de euro), a 13-a din Marea Britanie, Abramovici a preluat pachetul majoritar de acţiuni al clubului Chelsea, în 2003.

Considerat acum un apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, Roman Abramovici, în vârstă de 51 de ani, a făcut avere cu afaceri de petrol şi gaze, în anii 90, pe vremea fostului preşedinte Boris Elţîn.

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Cupa Angliei, sâmbătă, învingând în finala disputată pe Stadionul Wembley echipa Manchester United, scor 1-0.

Golul a fost marcat de Eden Hazard, în minutul 22, din penalti.

Echipa londoneză a mai câştigat Cupa Angliei de şapte ori. în 1970, 1997, 2000, 2007, 2009, 2010 şi 2012.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *