Scandal uriaș în Regatul Unit din cauza unui anunț: „Canditatii trebuie să ştie românește”

octombrie 5, 2017

Anunţul care a iscat un adevărat scandal este acesta: „Avem nevoie de camerişti. 7,75 lire sterline pe ora. Canditatii trebuie să ştie româneşte”.

Publicarea anunţului pe reţelele de socializare a stârnit un scandal uriaş între englezii care îşi doreau să obţină job-ul. Unul dintre ei, Billy Pearson, a declarat că nu şi-a putut crede ochilor când a citit acest anunţ. “Ştim toţi ce înseamnă asta, adică slujba poate fi obţinută doar de români, n-au făcut altceva decât să se învârtă în jurul cozii. Nu înţeleg însă cum de-au fost lăsaţi să publice aşa o mizerie”.

“Eu fac curăţenie în localuri de când mă ştiu, am cinci ani vechime, mi se pare nedrept să nu pot aplica pentru job. Am lucrat în restaurante şi pub-uri, am avut colegi români şi unguri, toţi şi-au făcut munca bine, la fel că un englez. Dar n-am întâlnit niciodată un englez care să vorbească română. It’s bloody stupid”, a mai spus Pearson.

Purtătorul de cuvânt al “Premier Inn” a declarat: “Noi oferim şanse egale de angajare tuturor, departe de noi intenţia de a crea inechităţi. De altfel, a fost vorba doar de o eroare. Ne cerem scuze pentru confuzia create şi aşteptăm înscrierile englezilor interesaţi”, titrează 3dots.ro

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *