Sclavii lui Puzdrea nu vor putea sta ascunși!

iulie 10, 2015

 

Nu cu mult timp în urmă, Asociația pentru Monitorizarea Justiției a ieșit la rampă și a bătut cu pumnul în masă cerând Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Consiliului Superior al Magistraturii să pună la dispoziție lista cu magistrații care au semnat angajamente în fața Serviciului Român de Informații prin care se obligă să nu pună la dispoziția inculpaților și avocaților anumite documente și probe obținute de serviciile secrete. Oare se va întâmpla acest lucru sau va degenera totul într-un scandal monstru?

Nu de altceva dar sunt enorm de multe personaje din lumea justiției care au dat mâna cu afaceriștii mafioți, cu interlopii, cu lumea de care a ajuns să ne fie frică din ce în ce mai mult. Desigur ca aceștia să fie deconspirați ar fi un lucru minunat, pentru că odată cu judecătorii sau procurorii corupți ar ieși la suprafață și sponsorii oficiali, dar când va avea parte Românie de așa ceva? Greu de spus… Pe același principiu a mers și mafiotul Dumitru Puzdrea de ani buni. Principiul șpăguirii necontenite a magistratului care are chiar și cea mai mică legătură cu incredibilele sale dosare penale. Și chiar dacă pare ireal lângă Dumitru Puzdrea s-au strâns nu un magistrat mituit, nu doi, ci o sumedenie care, alături de colegii ofițeri ai poliției române și procurori de renume, trăiesc o viață de huzur, fiind plătiți cu sume imense și dându-li-se posibilitatea să aibă acces la concedii în locuri de vis, unde poate doar cu gândul ar putea să ajungă colegii de breaslă. Și pentru că am adus aminte de aceste concedii minunate, să vedem și metoda pe care a adoptat-o Puzdrea ca să facă față. Cea mai nebună idée a ilegalului patron de la complexul Flora s-a numit înființarea unei agenții de turism.

Nu vă gândiți cumva că Puzdrea a ieșit la înaintare ca să fie prins la înghesuială. Nicidecum, în față a fost trecută, ca în multe alte dăți, tot odrasla sa Andreea Ruxandra, deveniă la rându-I o femeie fără scrupule. Ce se petrece în spatele acestei agenții? Excrocherii, înșelăciuni și furt cât se poate de mult. Pentru că altfel nu reușea Puzdrea să-I trimită în excursii exotice pe consilierii primăriei de exemplu sau pe diferiți reprezentanți ai unor instituții care, dacă ar fi avut un minim de respect pentru meseria pe care o au, nu ar fi cedat acestor ordinării. Însă se vede treaba că în România nimic nu e mai pe placul acestora decât să trăiască pe banii mafiotului. Să facem o scurtă trecere în revistă a personajelor care au avut și au și acum parte de cele mai senzaționale locuri de relaxare. Să începem cu șeful Serviciului judiciar al poliției sectorului 2, domnul Lupu Marian, o slugă de nădejde a lui Puzdrea. Domnul ofițer a beneficiat de o vacanță de cinci stele în Turcia la un hotel unde doar VIP-urile lumii pot avea acces datorită prețurilor imense atât la cazare cât și la alte sevicii. Dar când e vorba de libertatea sa, iată că Dumitru Puzdrea nu s-a uitat niciodată la bani. Altfel dosarele sale înaintate de fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin ar ieși la suprafață, ceea ce nu ar fi deloc pe placul lui… Vacanțe de neuitat a avut și domnul ofițer Badea Marian, mai concret cel care se ocupă de funcționarea în liniște a complexului Flora dar și domnul Lepădatu care se spune că au fost atât de mulțumiți de zilele de odihnă și relaxare că doar așteaptă să li se dea ordinul pe care aceștia îl execută fără absolut nici un fel de comentariu.

Dar credeți cumva că ofițerul Matei Ionuț Alexandru sau comisarul șef au scăpat de binefacerile lui Puzdrea? Sau fostul șef al pompierilor pe țară, domnul Mireș, cel care i-a dat lui Puzdrea toate avizele ilegale de funcționare pentru complexul Flora? Doamne ferește… Nu meritau și ei să ajungă în locuri unde până și frumusețea pălește? Cum domnul Puzdrea e mai mult decât mărinimos cu cei care-I fac pe plac, s-a gândit să o angajeze și pe nevasta lui Mireș la complexul Flora. Ca să se desfășoare totul conform planului, e clară treaba. Dar ce să vezi? Pe numele cui achiziționează domnul Puzdrea cazarea și tot tacâmul pentru ca iubiții săi slugoi, ofițeri, procurori, judecători, primari, etc. să trăiască momente de neuitat? Pe numele soțiilor lor! Și uite așa toată lumea e indusă în eroare iar Puzdrea continuă să facă ce știe mai bine: să excroheze! Să mai punem la socoteală și faptul că însuși șeful Corpului de Control al Primăriei Capitalei a petrecut momente unice în vacanțe de lux? Ba chiar cu Puzdrea alături în Austria? Să îndrăznim să ne gândim cum de fostul primar al Capitalei, vestitul șpăgar Viorel Lis stă mai mult pe litoralul Mării Negre decât în București? Cu ce bani dacă se plânge pe la toate posturile tv că nu are nici de-o pâine, însă plătește femei ușoare oricând are chef? Nu știți? Vă spunem noi.

Nu e Puzdrea cel care i-a asigurat o rentă lunară pe viață Păcănelului ca să nu dea din casă șmecheriile pe care le-a făcut pentru ca Puzdrea să-și păstreze intact complexul Flora, în condițiile în care tot primarul de atunci dăduse o lege prin care toate clădirile ridicate ilegal erau șterse de pe fața pământului? Și nu ar fi exclus ca și concediul la resortul de cinci stele unde Elena Udrea se desfată să fie tot un cadou din partea lui Puzdrea. În amintirea vremurilor trecute când blonda, alături de Cocoș și Puzdrea învârteau banii cu lopata din afaceri oneroase. Dar nu numai atât. Udrea a fost doar închisă, nu înseamnă că a ieșit din cărți. Așa că Dumitru Puzdrea ține aproape pentru că doamna Udrea nu are voie să fie supărată sau deranjată de ceva. Dacă se apucă să spună un singur cuvânt, mafiotul este un om distrus. Nu că acest lucru nu se va întâmpla, iar cineva din anturajul lui nu-l va da în gât. E doar o chestiune de timp și Puzdrea va plăti pentru tot răul pe care l-a făcut…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *