• Fără categorie
  • 0

Se anunță nuntă mare în showbiz! Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își fac planuri de căsătorie și… au cerut-o pe Delia de nașă

mai 5, 2016

După mai multe despărțiri și împăcări, iubitul timișorean al Roxanei Ionescu se pregătește s-o ducă în fața altarului.

Sunt împreună de aproximativ doi ani, timp în care au bifat mai multe despărțiri, dar și dulci împăcări. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt în prezent însă mai apropiați ca niciodată, și par să fi înlăturat din calea lor obstacolele ce-i împiedicau să fie împreună.

Mai precis, timișoreanul este dispus s-o ia de nevastă și chiar să stea mai mult prin Capitală, mai ales că de ceva vreme are și câteva afaceri pe aici. Astfel că, este pentru prima oară când amorezii își fac planuri de căsătorie, asta după ce, recent, Mama Natură mărturisea pentru Libertatea că iubitul său nu a cerut-o niciodată de nevastă. Cei doi au chiar și o primă variantă în ceea ce privește cuplul care ar urma să-i cunune.

Ambii și i-ar dori nași pe Delia Matache și pe soțul acesteia, Răzvan Munteanu, cu care au devenit prieteni foarte buni în ultima perioadă. Vidaicu are chiar și afaceri cu partenerul artistei, iar Roxana este foarte apropiată de aceasta.

Roxana Ionescu l-a cunoscut pe actualul său iubit în urmă cu aproximativ trei ani, după ce trecuse printr-un divorț foarte dureros, cauzat de faptul că soțul său de atunci o înșela chiar cu nașa sa. Cei doi formează însă un cuplu de la începutul lui 2014 și chiar și în ziua de astăzi, ea face deseori naveta București- Timișoara, pentru a-i fi alături. Tinu Vidaicu, absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, este proprietarul câtorva cluburi din Banat.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *