Se aude DNA? Terminăm odată cu evaziunile şi traficul de influenţă al lui Puzdrea?

ianuarie 21, 2016

 

Se anunţă cutremur mare în lumea politică! După ce DNA-ul l-a audiat pe Ponta la Oradea ca martor în dosarul Govor-Silaghi, se aude prin târg că fostul premier al României va fi pus sub acuzare pentru abuz în serviciu şi complicitate la trafic de influenţă. Şi, mai spun gurile rele, că prin acelaşi supliciu va trece şi baronul Teleormanului, Liviu Dragnea, pentru că procurorii nu-l vor lăsa nici în ruptul capului să scape de data asta. Oare se va termina jocul acesta murdar şi în ceea ce-l priveşte pe Dumitru Puzdrea, personajul care face probabil cel mai mare trafic de influenţă din câte s-au văzut vreodată în România?

Chiţoiu i-a dat în gât?

Joaca lui Victor Ponta şi a lui Liviu Dragnea pare să ia sfârşit în scurt timp. Nu de altceva dar se spune că la audierea de la DNA Oradea a lui Daniel Chiţoiu, acesta a scos din guşă tot ce au avut nevoie procurorii să audă. Până la urmă, ca să-ţi păzeşti pielea, uiţi şi de mamă şi de tată şi de prieteni şi de politică. Laşi absolut totul laoparte şi-ţi vezi de propria cămaşă. Ce a spus Chiţoiu? Gura târgului vorbeşte că ar fi aruncat nişte acuze grave la adresa lui Ponta, care i-ar fi cerut lui Tăriceanu să-l dea afară din partid. Acesta cică ar fi fost motivul real pentru care săptămâna trecută Chiţoiu ar fi dispărut din politică, transformându-se, după cum vedem, într-un veritabil sifon. În ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, procurorii DNA spun că anul trecut Mircea Govor l-ar fi contactat telefonic pe ţărănuşul Dragnea, căruia i-ar fi solicitat să accepte o întrevedere pentru a aborda problema numirilor la finanţe (”Păi pentru că o avut Ştef o discuţie cu Chiţoiu şi o zis că tre’ să vorbim o treabă cu dumneavoastră şi până atunci nu poate zice nimic… şi despre asta o fost vorba…am primit sarcină ca să vorbesc cu dumneavoastră”), însă Dragnea i-a răspuns că Daniel Chiţoiu, ministrul Finanţelor Publice, nu i-a comunicat nimic în acest sens.

În continuarea discuţiei, Mircea Govor şi-a exprimat deznădejdea că problema numirilor ”îs atâta de încurcate de…Dar fără dumneavoastră…”, la care Liviu Dragnea l-a asigurat că va vorbi direct cu Daniel Chiţoiu despre această problemă. Se vede treaba că au vorbit cei doi, însă acum turnătorul l-a dat în gât şi pe baronul Teleormanului, că i-a fost mult mai comod. Şi uite aşa au fost numite în funcţii de conducere ale ţării persoane agreate de cine trebuie. Şi ne mai întrebăm de ce nenorocita asta de ţară a ajuns să fie cu un picior în groapă? Ne mai mirăm de ce râde toată Europa de noi şi cu dosul? De ce suntem obligaţi să jucăm ţonţoroiul când marile puteri ne impun lucruri tâmpite? Pentru că ne merităm soarta. Dacă nu suntem în stare să dăm la o parte toţi golanii şi toate jegurile din politica românească, atunci ne trebuie mai rău. Ca să ne învăţăm minte să facem ceea ce trebuie pe viitor.

Ne demonstrează cineva că Ponta nu a avut combinaţii cu mafiotul de la Flora?

Dacă dăm puţin timpul înapoi, ne reamintim de momentul în care Victor Ponta a lucrat pentru Dorin Cocoş. A fost slugă pentru Cocoş, ca să înţeleagă toată lumea despre ce e vorba. Avocatul lui personal, care-i învârtea hârtiile şi dosarele după cât de bine era motivat. Nu cumva era şi perioada în care Cocoşel şi găina Udrea făceau afaceri uluitoare cu mafiotul de la Flora? Ba bine că nu. Şi atunci, potrivit regulii de trei simplă, nu cumva Ponta a contribuit, în calitate de avocat şi nu numai şi la buna desfăşurare a activităţii ilegale a lui Dumitru Puzdrea? Poate reuşeşte domnul Ponta şi ne va răspunde la un moment dat la această întrebare. Sau, poate avem norocul şi desluşesc misterul acesta chiar procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Că dacă tot se ocupă ei aşa de asiduu de traficul de influenţă al lui Ponta, fac aşa o mică escală şi către firmele ilegale ale lui Puzdrea, deschide pe bandă rulantă pe numele fiicelor sale, Andreea şi Simona.

Suntem ferm convinşi că în momentul în care vor face cele mai mici controale, vor descoperi cele mai mari evaziuni fiscale! Doar nu de tâmpit a făcut Puzdrea firmele pe numele fiicelor sale, devenite în timp, la fel de excroace ca şi el. Nu de prost a băgat-o în această poveste şi pe Elena Păunescu, contabilă care ştie să facă din pix ce nu reuşeşc marii excroci ai lumii… Ce spuneţi domnilor procurori, sună tentant pentru dumneavoastră să prindeţi peştele cel mare? Şi dacă vă străduiţi puţin şi îl luaţi la scuturat şi pe Cocoş dar şi pe Udrea, reuşiţi să scoateţi la lumină şi ce şpăgi a luat Traian Băsescu de la Puzdrea? Şi nu ne referim doar la cei 4 milioane de dolari pe caref fostul preşedinte al României i-a primit de la Puzdrea când era primar ca să-i semneze nişte hârtii fără de care acesta nu ar fi putut nici în ruptul capului să pună laba pe terenul de la Flora, ci la toate beneficiile de care a avut parte Băse de-a lungul vremii. Că doar n-o să ne spună nouă cineva că Puzdrea nu i-a dat acestuia pe toate părţile. Să fim serioşi, că minciuna are picioare scurte.

Dar de influenţa pe care o are Virgil Măgureanu vorbeşte cineva?

Şi pentru că tot am ajuns la capitolul oameni grei din spatele lui Dumitru Puzdrea, să nu uităm de Virgil Măgureanu, omul a cărui influenţă în viaţa excrocului de la Flora este uriaşă. Putem spune chiar că fără Virgil Măgureanu, fostul şef al SRI, Puzdrea este un om mort. Ce trafic de influenţă face acesta pentru omul care a acaparat nordul Bucureştiului? Vă lăsăm pe dumneavoastră, domnilor procurori să descoperiţi! Dar mai avem ceva să vă spunem. Luaţi-l la întrebări şi pe viermele care a făcut presa română de râs, securistul-jurnalisto-turnător, Bogdan Chireac, omul datorită căruia a fost ştearsă toată arhiva ziarului Adevărul unde fostul director Dumitru Tinu avusese curajul să publice cu lux de amănunte cum face Puzdrea afaceri.

Săpaţi mai adânc şi vedeţi şi de ce momentul în care în casa lui Puzdrea din Emil Racoviţă au fost descoperiţi hackeri de talie internaţională care furau şi împărţeau banii cu Puzdrea a fost pus sub tăcere. În condiţiile în care FBI şi DIICOT au fost cei care au făcut marea descoperire. Şi, mai mult decât atât, faceţi ceea ce trebuie domnilor procurori şi aflaţi şi care sunt oamenii de afaceri şi politicienii pe care Chireac îi toarnă la Puzdrea. Contra cost evident, că doar banii mafiotului sunt cei mai buni. Domnilor procurori, mafia lui Puzdrea a cuprins tot ce înseamnă politică, justiţia, avocatură, instituţii ale statului. Jigodiile trebuie descoperite şi aruncate în beci. Situaţia a devenit de o gravitate uriaşă! Am mai spus-o şi o repetăm. Dacă nu punem mai repede mâna pe şobolanul de la Flora, Măgureanu îi va face culcuş într-o ţară pe care n-o vom afla niciodată de unde ne va face cu mâna. În semn de dispreţ…

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *