Se caută conturile secrete ale lui Voiculescu! Cu banii negri ai lui Puzdrea cum o scoatem la capăt?

decembrie 1, 2015

Pentru că nimeni nu e în stare să descopere conturile secrete ale lui Dan Voiculescu, TMB a luat o hotărâre decisivă: a confirmat inițierea procedurilor de înființarea a unor comisii rogatorii internaționale care să caute atât banii lui Voiculescu cât și celelalte bunuri. Totul a pornit după ce mogulul a cerut la rândul său aceste comisii rogatorii, ca să înlăture orice suspiciune care ar plana asupra lui. Ei, aș, am spune noi. Voiculescu știe foarte bine că a ascuns atât de bine banii că nimeni vreodată nu-i va putea descoperi. Nu se aseamănă această poveste foarte mult cu cea a mafiotului Dumitru Puzdrea, care, deși are bani de-i întoarce cu lopata, pozează într-un simplu afacerist, când de fapt cașcavalul lui se află depozitat în cele mai ciudate conturi din țări îndepărtate ale lumii?

Magnatul vrea să fie trimise comisiile în întreaga lume

Vă dați seama cât de diabolic a ajuns să fie Dan Voiculescu dacă el însuși a cerut să fie trimise în întreaga lumea aceste comisii rogatorii care să identifice conturile sale, ale fiicelor sale, sau orice alte bunuri și imobile? Ce face de fapt Voiculescu prin acest demes al său? Râde în față judecătorilor și procurorilor care se dau de ceasul morții să găsească dovezi care să-l pună la pământ definitiv pe unul dintre stăpânii României. Iată și unde a cerut Voiculescu Tribunalului București să dispună constituirea și transmiterea de comisii rogatorii internaționale: în Germania, Polonia, Slovacia, Austria, Elveția, Monaco, Ungaria, Cehia și Liechtenstein.

Mai mult decât atât, mogolul, ca să ne arate că el poate face orice și nimeni nu poate descoperi, a cerut și ca rezultatul cercetărilor să fie comunicat mass-media, ca să nu se mai vorbească pe la colțuri că el au familia sa sunt putred de bogați. Să vedem și cum au sunat cuvintele lui Dan Voiculescu: Voi solicita Curții de Apel rezultatul cercetărilor extraordinare și le voi pune la dispoziția opiniei publice. Sper că atunci se vor clarifica, pentru toată lumea, acuzațiile nedrepte pe care le duc pe umeri de 25 de ani”. Mare tupeu de borfaș mai are domnul Voiculescu, nu glumă!

Banii murdari ai mafiotului de la Flora, la control!

Dar oare cum ar fi să înființăm și o comisie rogatorie pentru investigarea cantității de inteligență din capul ofițerilor, procurorilor și judecătorilor care țin pitite absolut toate dovezile care-l incriminează pe cel care a luat cu japca terenul de la Flora, haimanaua Dumitru Puzdrea? Cum ar fi să înființăm comisii rogtorii care să analizeze și să stabilească, fără tăgadă poziția coloanei vertebrale a fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu și acoliților săi, dat fiind faptul că datorită intervențiilor acestui personaj toate dosarele lui Puzdrea sunt mușamalizate ca la carte?

Și totodată să se afle și cum au reușit primarii care au trecut pe la Primăria Capitalei, de la Băsescu citire (care a primit o mită de 4 milioane de dolari de la Puzdrea ca să semneze niște documente fără de care mafiotul nu ar fi putut pune laba pe terenul de la Flora) și până la Viorel Lis și Sorin Oprescu să fie razele de soare ale ordinarului? Nu cumva ofițerii secției 2 poliție, în frunte cu Lupu Marian, Firu Denisa, Ionuț Alexandru, Dănuț Lepădatu coordonați evident de mai marele lor, Voicu Mihai Marius arată cât de vestita e poliția românească independentă și fără de pată? Nu reușește nimeni să afle unde sunt banii lui Puzdrea? Poate încercați domnilor anchetatori să dați o fugă prin Germania, prin Dubai sau SUA și de ce nu, poate ajungeți chiar în Israel. În aceste locuri s-ar putea să aveți ceva șanse să faceți vreo mare descoperire. Asta dacă nu cumva până vă hotărâți să să faceți acest pas, Puzdrea care merge din ce în ce mai des împreună cu isterica lui nevastă, Iosefina pe acolo a și mutat multitidunea de bani în alte țări.

La asta nu v-ați gândit, nu-i așa, domnilor anchetatori? Cum nu v-a dat prin cap probabil să ajungeți și la vila lui Puzdrea din Șoseaua Nordului să scotociți puțin prin pereții casei. Veți fi surprinși să vedeți că zidit în perete există un seif de dimensiuni impresionabile în care se ascund multe surprize marca Puzdrea, printre care bani dar și multe arme de ultimă generație. De unde a făcut rost Puzdrea de arme? Tot de acolo de unde are și permisul ilegal de port armă. Adică de la prietenul său de-o viață, fostul șef arme și muniții din cadrul IGP, domnul Grumezescu. Care domn Grumezescu are de o perioadă de timp și un magazin de arme așezat fix lângă Poliția Capitalei, magazin care, după cum bine ne dăm seama nu putea să fie deschis decât cu banii lui Puzdrea. Dar gurile rele spun că în acest magazin se face un trafic de zile mari atât de arme cât și de muniție.

Doar nu erau tâmpiți Puzdrea și Grumezescu să nu beneficieze de pe urma acestuia? O comisie rogatorie, ceva care să descopere și asemenea lucruri ar putea lua ființă în România? Sau e prea mult pentru mai marii țării, care s-ar putea să fie ei înșiși băgați până în gât în asemenea afaceri incredibil de bănoase? Vom trăi și noi oare momentul să avem de-a face în țara asta cu vreun judecător rațional? E greu de spus, după cum merg evoluează lucrurile iar noul premier ne propune ca ministru un personaj ce ne arată, dezbrăcat în chiloți pe posturile tv cât de frumos își lucrează el mușchii… Cum ar fi dacă i-am lua toți banii nenorocitului de Puzdrea și l-am pune să lucreze în folosul comunității? Iar alături de el s-ar speti și Dorin Cocoș, Elena Udrea, Alina Bica, Virgil Măgureanu și ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău plus mulți, mulți alți golani care-i spală picioarele acestui evazionist? N-ar fi România mai frumoasă atunci? Încercăm?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *