• Fără categorie
  • 0

Ședință solemnă în Parlament pentru comemorarea Regelui Mihai. Președintele Iohannis va ține un discurs

decembrie 11, 2017

Luni va avea loc o ședință solemnă în Parlament pentru comemorarea Regelui Mihai. Custodele Coroanei române, Principesa Margareta, Patriarhul Daniel și președintele Klaus Iohannis vor fi prezenţi la şedinţa solemnă comună a Parlamentului, dedicată omagierii personalităţii regelui Mihai I al României. La eveniment, Klaus Iohannis urmează să țină un discurs.

Potrivit Biroului de presă al Casei Regale, cu acest prilej Custodele Coroanei române va susţine un discurs.

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilora au aprobat săptămâna aceasta organizarea unei Şedinţe solemne comune a Parlamentului pentru omagierea personalităţii regelui Mihai I al României.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 15.00, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, a senatorilor şi deputaţilor şi a invitaţilor de onoare.

Regele Mihai a murit marți, 5 decembrie, la vârsta de 96 de ani. Regele Mihai a decedat la reședința sa din Elveția. Majestatea Sa anunțase pe 2 martie 2016 că se retrage din viața publică, după ce recent a fost diagnosticat cu leucemie, urmând ca prerogativele sale să fie preluate de Principesa Margareta.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *