Senatorul Mutu și afaceristul Puzdrea, rechinii imobiliari ajutați de Dorin Cocoș

septembrie 21, 2015

Fie că piața imobiliară este în creștere sau în scădere, rechinii imobiliari își văd de treaba lor. Nu-i oprește nimeni. Primăria Capitalei sau alte primării din țară se fac că nu văd ce se întâmplă în ograda lor pentru că au un scop bine definit: le e mereu foame și stau cu mâna întinsă să-și primească bucata din marea roată de cașcaval pusă la dispoziție de mafie.

 

Senatorul Gabriel Mutu vrea sa fie primarul sectorului 6

 

Fie că sunt afaceriști sau senatori, rechinii imboliari stau la cotitură și așteaptă. O singură greșeală făcută și nenorociții au și pus laba pe casele românilor. Iar în București sunt sute de persoane care s-au trezit fără locuințe doar pentru că au avut restanțe la întreținere de câteva mii de lei. Sunt cazuri reale, victime sigure ale unor rețele foarte bine puse la punct.

Atât de bine încât și aceste datorii, în esență total nesemnificative, se transformă în profituri imense pentru samsarii imobiliari. Pomeneam în rândurile de mai sus de rechinii imobiliari deputați și oameni de afaceri. Iar mai nou, s-a aflat că încă un deputat face parte din această tagmă a celor care se îmbogățesc pe spatele unor oameni cărora le distrug și viața dar și speranța în ziua de mâine.

Cine este personajul care se ocupă cu afaceri imobiliare de milioane d euro? Senatorul penal Mutu. Care din ce grupare face parte? Surpriză! Chiar din cea a afaceriștilor conduși cu tupeu și nesimțire de Dorin Cocoș, Alexandru Bittner și Adrian Petrache. Și ce să vezi? Dorin Cocoș se pare că l-ar fi cooptat în această nebunie și pe prietenul Dumitru Puzdrea, falsul proprietar al terenului de la Flora. Și nu ieri, de azi, ci de ani buni. Domnul Gabriel Mutu face parte încă din 2000 din această mafie, atunci fiind cunoscut drept unul dintre interpușii marelui excroc, Bittner.Care Bittner a avut o legătură imensă și cu dosarul Microsoft. Acum, Mutu nu era prost să spună ce legături directe și cu mare profit a avut cu Bittner, dar asta e partea cea mai puțin neimportantă a problemei. Și uite așa, țepuind pe bandă rulantă, Mutu a devenit acționar în nu mai puțin de 23 de companii, din care, așa cum ne și așteptam, jumătate sunt acum lichidate.

Că doar nu trebuiau lăsate atât de multe urme… deși prostia lui s-a văzut prin faptul că aceste societăți nu au depus raportul de activitate. Ce înseamnă asta? Că acționau ca niște firme fantomă! La un moment dat în toată această poveste de unde se câștigă saci de bani mai apare un personaj care se acociază cu Mutu: senatorul Remus Truică. Revenind la Dorin Cocoș, după anul 2008, cine credeți că devine locotenentul lui? Chiar domnul senator Gabriel Mutu. Dar ce se spun nouă anii 2007, 2008? Nu cumva aceea a fost perioada cea mai propice a lui Dorin Cocoș, Mutu și evident Puzdrea? Nu atunci a făcut Cocoș afaceri incredibil de bănoase cu mafiotul de la Flora? Să ne amintim că Puzdrea primise o ofertă incredibilă în acei ani de la niște afaceriști turci și vroia mai mult ca orice pe lumea asta ca să înstrăineze complexul Flora. Numai că exista o mare problemă. Societatea avea (ca și acum de altfel) cartea funciară blocată și nimeni nu putea să miște din urechi. Nimeni nu-i includea în discuție pe Dorin Cocoș și pe soția lui de atunci, Elena Udrea. Așa că șarpele Puzdrea a găsit soluția ideală să rezolve urgent problema: a avut o întrevedere cu cei doi și le-a propus un comision incredibil dacă îl vor ajuta să vândă Flora. Acum am înțeles și noi cine se ducea la întâlnirile cu Puzdrea atunci când Cocoș era mult prea ocupat: senatorul Mutu. De ce nu s-a realizat până la urmă tranzacția, rămâne o enigmă și acum.

Oare Mutu, Cocoș și Udrea s-au gândit că indiferent câți bani vor primi nu merită să înfunde pușcăria la o vârstă atât de fragedă? Ce s-a ales acum de Mutu, Bittner și Petrache? Bitnner a fost cel mai șmecher, întrucât a reușit să fugă din țară și nimeni nu-l va mai găsi în vecii vecilor. Vă garantăm asta. La rândul său, Remus Truică s-a ales cu ceva dosare penale pentru că a băgat mâna mai adânc decât permite legea. Nici Mutu se spune că nu stă prea bine, fiind acum urmărit penal pentru spălare de bani. Procurorii DIICOT se tot chinuie să-l pedepsească încă de anul trecut din octombrie, dar se pare că ceva se întâmplă. Oare nu au stat și domnii magistrați cu portfelele deschise să le intre, așa ca din întâmplare niște sute de mii de euro? Se spune că Mutu ar fi transferat vreo 400.000 de euro din conturile unei firme către alte cinci societăți. Fantomă, evident. Și ca să ne și distrăm puțin, cum credeți că erau scoși și banii din firmele fantomă? Cu sacoșa, stimați cititori. La fel cum proceda și fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie. Primea șpaga cu sacoșa și își plătea angajații trimițându-și trepădușii tot cu banii puși într-o pungă de plastic. Cu cine a mai făcut ordinării Mutu? Cu gașca lui Poteraș, fostul primar al sectorului 6, condamnat la opt ani de pușcărie pentru corupție și abuz în serviciu. Dar Puzdra cu cne are combinații extrem de importante? Tot cu un primar, mai mare peste edilii de sector, Sorin Oprescu.Asta după ce a avut legături de prietenie pe față cu toți primarii care și-au așezat fundul pe scaunul moale de la Primăria Capitalei, de la Traian Băsescu care se spune că a luat la rându-i o șpagă de vreo 4 milioane de dolari, evident tot de la Puzdrea ca să-i semneze niște hârtii fără de care nu putea să pună laba ilegal pe terenul de la Flora, care va aparține întru eternitate doar Primăriei Capitalei. De notorietate rămâne și legătura pe care Puzdrea a avut-o (și o păstrează și acum de frică ca nu cumva actualul Păcănel să dea ceva pe gură) cu Viorel Lis, care a primit sute de mii de dolari de la mafiot pe toată perioada cât a fost primar și din câte vorbește gura târgului excrocul de la Flora i-a făcut chiar o rentă lunară pe viață. Ca să se mai ducă și el din când în când pe la femei ușoare. Că mai are puțin și se duce de tot… Apropo de primăria sectorului 6.

Cine credeți că vrea să ajungă primar în locul lui Poteraș? Nu vă vine să credeți! Domnul senator Gabriel Mutu. Atunci dacă tot a intrat Oprescu în arestul Capitalei, ne-ar mira să aflăm că vrea însuși șobolanul Puzdrea să ajungă edil al Bucureștiului? Doar are toate atuurile necesare: e șpăgar, ordinar, nesimțit și are un tupeu fantastic. Atunci echipa de interlopi ai lui Dumitru Puzdrea se va regrupa în spatele acestuia și vor distruge tot Bucureștiul din doar câteva mișcări. Oricum din cauza clădirii ridicate de el cu sprijinul lui Dorin Cocoș și a tuturor primarilor fix peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă ne putem trezi că ne-am dus la cele sfinte fără să știm când și cum. Cât privește faptul că magistrații nu iau nici o atitudine în fața tuturor acestor nenorociri comise de Puzdrea, oameni ai legii care consideră că evaziunile fiscale săvârșite de el nu constituie infracțiune, răspunsul la întrebarea de ce este unul singur: MITA.

 

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *