Sistemul nu distruge bogătașii corupți, dar a omorât-o pe tanti Maria! (VIDEO)

ianuarie 22, 2016

Ce se întâmplă în România când ești învinuit pe nedrept că ai furat un ou? Vine DNA-ul peste tine? Dar dacă furi un bou? Faci petreceri cu oamenii legii, care, pe lângă faptul că nu te consideră vinovat, îți lasă cale liberă excrocheriilor. Așa s-a întâmplat cu sărmana tanti Maria, o femeie de la țară, simplă, dar verticală, care, deși știa că nu are nici o șansă în lupta cu poliția și justiția coruptă a țării, s-a luptat pentru drepturile ei până la ultima suflare. Dar sistemul a înfrânt-o…

 

 

Rămâi cu bine, bunică!

341547marePentru oricare dintre noi, tanti Maria, femeia demnă, pe care nesimțirea și tupeul infect al oamenilor legii nu au putut s-o sperie, a fost bunica, cea care ne-a legănat copilăria cu istorii nescrise, dar adevărate, care ne vor rămâne întipărite în minte tot restul vieții. A fost omul care nu s-a speriat de luptă, de foamete, de boală (deși avea trupul măcinat de suferințe), care era mândră nevoie mare că a reușit să termine clasele primare, mândră că a trudit la ridicarea casei și la grădină, dar mai ales fericită că a făcut copii care acum sunt domni la oraș. Tanti Maria a fost cea care s-a deprins cu cele sfinte încă de când a început să vorbească, dar iată că nici măcar rugăciunile îndreptate către Cer nu i-au adus liniștea și o viață tihnită măcar la bătrânețe. Pentru că a considerat că trebuie să-și facă auzită părerea atunci când băieții răi au acuzat-o de un lucru pe care nu știa să-l facă.

puzdrea3

Dumitru Puzdrea

Iar ea, femeia simplă, cu mâinile bătătorite de muncă, era ageră, mai lucidă și mai implicată în aflarea adevărului decât mulți politicieni, ofițeri de poliție sau magistrați la un loc. În România însă nimeni nu-I este recunoscător unui bătrân pentru modelul de viață, pentru puterea sau speranța pe care i-o dă în viitor. Acela a ajutat să ajungă mai repede în pământ. Așa s-a întâmplat astăzi și cu tanti Maria. A adormit și nu s-a mai trezit. Așa cum și-a dorit mereu, să aibă o moarte liniștită, să nu chinuie, că n-a făcut nimic rău în viața asta… Și poate că ar mai fi trăit tanti Maria dacă anul trecut, în luna iunie, nu s-ar fi trezit cu procurorii peste ea și acuzată că ar fi cumpărat influenţă de la un judecător din Rădăuţi dând mai întâi mită găini şi ouă, iar apoi 1000 de euro.

18517407445935044831puzdrea_usd

Evaziunist Dumitru Puzdrea

Și ca tacâmul să fie complet, femeia a fost luată pe sus și adusă în Capitală. După ce a fost interogată în bătaie de joc, a fost lăsată pe stradă, fără nici un leu în buzunar, într-un oraș pe care nu-l cunoștea. Că n-avea de unde să știe că oamenii răi o vor lua de la Suceava…Așa că bătrâna a rămas lângă poarta DNA plângând cu lacrimi amare. Norocul ei s-a numit un avocat de la Rădăuți, care, din milă, i-a dat bani să-și cumpere un bilet de tren și să se întoarcă la găinile ei pentru care a fost acuzată pe nedrept. V-ați gândit vreodată domnilor procurori câtă durere a strâns în suflet această sărmană femeie? Câtă umilință a îndurat până ce I s-a măcinat sufletul și trupul? Suntem mai fericiți acum, că tanti Maria s-a dus la cele veșnice? Simțiți că v-ați făcut datoria cu vârf și îndesat? Dar dacă bunicile domniilor voastre ar fi trecut printr-un asemenea supliciu, cum ați fi reacționat? Tanti Maria a murit cu onoarea în inimă! Ceea ce dumneavoastră nu veți avea niciodată. Dormi în pace, tanti Maria!

Păcatele voastre vă vor ajunge!

În tot acest timp, domnilor procurori ai Direcției Naționale Anticorupție, bogătașii României, afaceriștii criminali, politicienii corupți sunt mai fericiți ca niciodată. De ei nu vă legați. Nu aveți atâta curaj, sunteți atât de lași că ne e silă! Vă prostituați de ani buni pe banii unor mafioți fără scrupule, cum este Dumitru Puzdrea, un ordinar care a pus mâna pe terenul de la Flora, excrocând, făcând evaziuni fiscale pe bandă rulantă și nu în ultimul rând călcând în picioare pe oricine a îndrăznit să-I facă bine.

puzdrea_baniiPentru că Puzdrea nu a auzit de cuvintele bine, frumos, bunătate. Nici măcar în dicționar nu le-a văzut, pentru că aproape că nu știe să citească. În schimb, știe al naibii de bine cum să facă bani negri pe bandă rulantă, pe care-I împarte cu dumneavoastră, domnilor polițiști, avocați, procurori sau magistrați care ne distrugeți viețile și ne luați chiar și ultima speranța: aceea de a crede că ceva se va schimba vreodată în țara asta pe care ați băgat-o aproape definitiv în pământ. Acest șobolan al societății românești zburdă acum în libertate, deși are zeci de dosare grele la activ, deși a împușcat doi oameni care au parcat, așa, din întâmplare, mașina, în fața vilei sale luxoase din Sinaia.

 

Deși a plătit un ucigaș de meserie cu bani grei ca să-I ia viața omului care l-a ajutat cel mai mult din viața sa, neștiind că ordinarul îi va transforma viața într-un adevărat Iad, fostul său asociat de la Flora, arhitectul Năstase Cătălin. Și știți ce e culmea, domnilor procurori? În timp ce vă duceați cu jalba în proțap la o bătrână fără nici o vină, de la Suceava, tanti Maria, acuzând-o că a dat mită cinci ouă și trei farfurii cu mămăligă, ucigașul care urma să-l bage în pământ pe arhitectul Năstase nu a fost niciodată chemat să dea vreo declarație. Asta în condițiile în care bărbatul era dispus să spună tot adevărul. Pentru că, din motive pe care doar el le știe sau poate că așa a fost voința lui Dumnezeu, el, ucigașul, s-a dus la arhitectul Năstase și i-a spus tot ce i-a ordonat Puzdrea. Dar justiția n-a dorit să afle ce avea bărbatul de spus. La fel, nici arhitectul Năstase nu a fost chemat să dea vreo declarație, pentru că oricum nu interesa pe nimeni, atâta timp cât cărțile fuseseră amestecate dinainte după bunul plac al lui Puzdrea. Concluzia? Dosarul a fost mușamalizat! Așa cum au fost și cele intentate lui Puzdrea pentru că a avut nesimțirea să ridice la complexul Flora o clădire fix peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă. Și tot așa se încearcă și mușamalizarea unui alt dosar enorm de greu, cel de la Câmpulung Moldovenesc, în care acest ordinar este acuzat că a distrus fabrica de cherestea  de acolo, apoi a vândut-o bucată la bucată. Spuneți, domnule ofițer DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău, cel care vă ocupați de acest dosar câtă mită ați primit ca să furați saci cu acte oficiale în loc să le predați expertului DIICOT ca să facă verificările de rigoare? În ce a constat mita? În bani fără număr, în excursii în străinătate, în mese întinse la cele mai bune restaurante, în limuzini scumpe? Cum vă simțiți domnilor ofițeri ai secției 2 poliție, Firu Denisa, Lupu Marian, Ionuț Alexandru, Dănuț Lepădatu coordonați de cel care acum este mare boss la Poliția Capitalei, Voicu Mihai Marius știind că l-ați lăsat pe acest Puzdrea să facă ce vrea, pentru că v-a mituit până n-ați mai avut aer? E bine să trăiești ca-n Rai pe banii nenorocitului, în timp ce oameni nevinovați mor pentru că încearcă să facă față sistemului? Sperăm să vă ajungă durerea iși blestemele unei țărănci ca tanti Maria și să nu vă găsiți liniștea până când nu veți plăti cu vârf și îndesat pentru tot ce ați făcut. Doamna Laura Codruța Kovesi, cea premiată european, știe ce au făcut subalternii ei, distrugând viața unei femei pe care au acuzat-o că a dat mită ouă și zarzavaturi? Dar de mafioții adevărați de ce vă temeți, stimată doamnă? Distrugeți mafia? Când? Unde? Cum? De fapt, dacă stăm bine și ne gândim nu sunteți decât niște ratați! Care veți primi palma de la Divinitate atunci nici cu gândul nu gândiți. Pentru că oriunde ați fugi, de Justiția Divină nu veți scăpa!

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *