Situație incredibilă în care a ajuns Emil Constantinescu: acoperișul locuinței i s-a prăbușit

august 12, 2017

Fostul președinte al României, Emil Constantinescu, locuiește într-un imobil foarte vechi, oferit de către RA-PPS. Casa construită în anul 1937 s-a deteriorat destul de serios, iar în urmă cu trei ani i-a căzut acoperișul. În ciuda stării avansate de degradare, casa fostului președinte va intra în reparații abia anul acesta, pe 16 august, iar Emil Constantinescu a spus că nu dorește să părăsească locuința pe perioada reparațiilor.

”Locuinţa este din 1937 este foarte veche dar am primit-o pentru că am refuzat locuinţa în care a stat Ceauşescu, am preferat sa stau aici unde a stat înainte ministrul Berceanu(…). Acum trei ani s-a prăbuşit acoperişul! Casa este grav deteriorată, tencuiala este căzută, din când în cand s-au făcut reparaţii sporadide ale tencuielii, dar chiar și așa nu ma voi muta de acolo”, a declarat fostul președinte al României”, a spus Emil Constantinescu, la Antena 3.

Emil Constantinescu nu vrea nici birou de la stat. Vechea lege prevedea ca biroul foştilor preşedinţi să fie în incinta reşedinţei, însă acum legea a fost modificată şi le dă dreptul acestora să ceară un nou spaţiu pentru birou. Fostul preşedinte refuză însă un spaţiu pentru birou pentru că are deja unul la Fundaţia România pentru Democraţie, acolo unde îşi desfăşoară activitatea după ce a ieşit de pe scena politică.
Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *