Șoc! Nu intrați în toaletele din complexul Flora! Riscați să faceți hepatită pe loc!

decembrie 15, 2015

La câtă evaziune fiscală a reușit să facă Dumitru Puzdrea, ar fi fost normal ca în fabrica sa de făcut bani, complexul Flora, să lingi miere. Dar se vede treaba că falsul proprietar al acestui en-gros are mari probleme în ceea ce privește curățenia. Dacă de bucățile de pereți care cred te mai poți feri, ce te faci când te trece nevoia și trebuie urgent să intri în toaletă? Greu răspuns, pentru că odată intrat acolo, orice comerciant sau client riscă să se îmbolnăvească de hepatită. Pe loc.

 

 

Cade gardul, domnule Puzdrea!

img_1685901_thumbs_600x440_2274161Ca să faci o vizită la complexul Flora în toiul iernii trebuie să faci mari eforturi. În primul rând trebuie să te îmbraci de acasă ca și cum ai pleca într-o călătorie în lumea ghețarilor. Canadiană cât ai groasă cu putință și pe dedesubt câteva pulovere, pantaloni vătuiți, bocanci de ski, căciulă trasă pe urechi și bineînțeles mănuși. Altfel, riști ca în doar câteva minute de când intri în Flora, să înțepenești pe loc de frig. Acolo e la fel de rece ca-n mormânt, ca să parafrazăm un comerciant care se chinuie cu o aerotermă băgată între picioare să-și expună bruma de marfă pe care se roagă Domnului să o vândă cât mai repede cu putință ca să plece din Iad. Dar ce să cumperi când la Flora constați că nici lumina nu mai funcționează, iar sărmanul vânzător te roagă să ai grijă și cu tavanul din care tot cad bucăți, bucăți pentru că anul trecut a fost inundație și nimeni nu a reparat nimic? Te simți aiurea și întrebi de ce patronatul societății nu a rezolvat problema, dar vânzătorul se enervează și-ți răspunde: pentru că nu vrea decât să ne ia banii. În rest, dacă vrem confort, trebuie să plătim singuri. Și cum să ne mai permitem să facem reparații și zugrăvi, când și așa plătim zeci de milioane de pe lună chirie și iată în condiții trăim? Îndrăznești să te duci și la un alt stand. Vânzătorul s-a înverzit de frig pentru că la el nu mai funcționează nici prizele. Din același motiv: indolența domnului Puzdrea și a slugilor sale care preferă să stea în birourile lor super încălzite și luxoase și să dea cu biciul în amărâții care lucrează, iar comerciantul care plătește totul la zi, nu are dreptul să scoată nici un cuvânt. Altfel, e pus în situația de a vedea cu proprii ochi cum acționează tablagii de la secția 2 poliție, care-și fac veacul acolo zi de zi. Pentru că deh, e mic salariul la poliție și oamenii trebuie să trăiască și ei bine, nu-i așa? Mai ales că acum vin sărbătorile și toată lumea trebuie să le aibă fericite. Toată lumea de la secția 2 poliție, să nu se înțeleagă altceva. Comercianții pot sta și nemâncați, important este să-i umple buzunarele lui Puzdrea. Cât privește gardul care împrejuiește complexul Flora, am constatat că nici acesta nu mai are mult și va începe să se transforme într-un mormant de ciment. Doar nu era ca Puzdrea să se apuce să repare ceva? Ne putem da seama și singuri că ar fi trebuit să scoată bani din buzunar iar acesta nu face un asemenea gest decât ca să plătească mita către procurori, judecători și reprezentanți de seamă ai instituțiilor românești, care astfel uită că și la complexul Flora ar trebui făcute controale.

 

Mizerie de la Complexul Flora

 

Comercianții își fac nevoile în sticle de plastic?

casa_puzdrea_mihaela1

casa puzdrea

De atâta frig, ne-a luat o nevoie urgentă de a merge la toaletă. Doar că nu am avut curajul să intrăm, pentru că încă de la ușă ne-a izbit un miros care nu se poate descrie în cuvinte. Ne-am făcut curaj și am mai făcut un pas. Dar cum să intri într-o cabină care nu are ușă, unde rahatul plutește mai ceva ca barca pe apă, iar pereții sunt impregnați cu mizerie? Așa ceva nu mai vezi nicăieri în altă parte. Dacă până acum nu ne venea să credem gurilor rele care prezentau imaginea îngrozitoare, acum am rămas fără cuvinte. Ba mai mult, vom da dreptate și celor care vorbesc pe la colțuri cum că amărâții care-și desfășoară activitatea în incinta complexului Flora, care nu pot folosi toaletele din motivele prezentate mai sus au găsit o metodă inedită de a-și face nevoile: în sticle de plastic, pe care le aruncă apoi la gunoi. Acum înțelegem de unde vine mirosul infernal care te izbește atunci când treci pe lângă uriașele tomberoane. Cu siguranță că în toaletele lui Puzdrea din vilele sale construite din furt și evaziuni fiscale situația e alta. Pentru că Puzdrea a luat vreo trei-patru femei de servici de la Flora și le-a ordonat să lucreze la el acasă, în două ture, 24 de ore pe zi din 24. Cine le plătește? Universal Trade Company, bineînțeles. Când este ziua de plată? Când are Puzdrea chef. Și dacă se trezește cu fața la cearșeaf, atunci femeile sunt obligate să aștepte. De același comportament au parte și patru bărbați, care lucrează tot în casele lui Puzdrea și ca paznici și ca oameni buni la toate, inclusiv la a-i aranja grădina și de ce nu, la a-i spăla la propriu pantofii. Bineînțeles, tot în două ture și tot 24 de ore din 24. Atât paznicii cât și femeile de serviciu au carte de muncă la Universal Trade Company, fiind plătiți din banii societății. Știe Puzdrea de ce face acest lucru, pentru că nici un reprezentant al forțelor de muncă nu îndrăznește vreodată să-i facă vreo vizită. Dictator adevărat, Dumitru Puzdrea și-a adus la Flora și două bucătărese care au datoria de a-i găti acestuia preparate speciale la protocol. Dar mai ales magistraților și prietenei sale cele mai bune, avocata Mihaela Popescu care îmbină astfel utilul cu plăcutul, adică masa gustoasă cu șpaga. Ne întrebăm oare femeile gustă din mâncare înainte ca Puzdrea să se ospăteze, ca să fie sigur că nu-l otrăvește cineva?

 

 

Puzdrea a construit flora din mita si santaj

   Unde au dispărut tonele ilegale de marfă din pavilionul 7?

IMG_0097 IMG_0091 IMG_0090 IMG_0085

 

 

 

 

mihaelapuzdrea

IMG_0075 IMG_0076Surprize, surprize și în ceea ce privește marfa adusă ilegal de Puzdrea din țările UE fără acte și la un preț derizoriu care ani buni au fost depozitate în pavilionul 7 al complexului Flora. O parte din aceasta a dispărut! Nu o spun gurile rele, ci câțiva angajați de-ai lui Puzdrea pe care i-a luat gura pe dinainte atunci când curioși din fire, am întrebat și noi ce se află în pavilionul 7. Iată răspunsul uluitor al oamenilor: „Înainte era multă marfă, o adusese șefu și o vindea lună de lună, dar acum câteva zile a trecut pe aici și era speriat rău. Am auzit că-i e foarte frică să nu vină ANAF-ul și DIICOT-ul peste el, zice lumea de aici că nu are nici un fel de acte în regulă pentru marfa asta. L-a sfătuit cineva să ia marfa și să o facă dispărută ca să nu aibă probleme.

 

DSC02630Așa că a chemat câteva tiruri, le-a încărcat și s-a terminat nebunia”. Ba nu s-a terminat nimic, îndrăznim să-I contrazicempecei care ne-au dat aceste informații. Din contră. Noi am aflat că Puzdrea nu a luat chiar toată marfa să o ducă la TârguJiu, la vărul său, Nino. Doar o parte.Iar pe aceasta aacoperit-o cu cea a mai rămas din utilajele de înaltă performanță pe care le-a furat cu ani înurmă fraților fostului său asociat, NăstaseCătălin. Utilaje confiscate de Puzdrea fără să aibă nici un drept, după ce și-a pus bodyguarzii să-I arunce pe afaceriști, fără ca aceștia să aibă nici o vină. Decât poate aceea că Puzdrea s-a îmbogățit de pe urma munciilor. Și pentru că amaminit de restaurantele fraților arhitectului Năstase, să spunem și povestealor. Acestea au fost deschise în anul 1993, cu acte înregulă, dar închise abuziv de Puzdrea în 12 septembrie 2007.Și trebuie să menționăm neapărat un lucru: întoată perioada din 1993 și până în anul 2007, afaceriștii nu au întârziat nici măcar o zi cu plata chiriei. De ce le-a închis atunci falsul proprietar al terenului de la Flora? Pentru că Puzdrea primise o ofertă de ne refuzat de la niște afaceriști turci care vroiau să cumpere terenul la un preț uriaș, de 80 milioane de dolari și să ridice acolo un nou mall.Doar că turcii au condiționat afacerea: casă bată palma cu Puzdrea trebuiau ca toți arabii comercianți să părăsească Flora.

NASTASE CATALINPrintre aceștia se afla și arhitectul Năstase, la acea vreme administratorul societății și asociatullui Puzdrea, de care acesta trebuia să scape urgent. Așa căPuzdrea aînceput să-l strângă cu ușă să cedeze acțiunile pe care le are și înacest moment la Flora. Cum arhitectul Năstase nu a vrut, au început amenințările la adresa domniei sale și a familiei.Care amenințări s-au soldat cu închiderea ilegală a restaurantelor, fără nici un temei, doar pentru a-l constrânge pe Năstase Cătălin să-I dea, cu titlu gratuit, acțiunile.Pentru început, Puzdrea îi dă în judecată pe frațiilui Năstase Cătălincă nu și-au plătit curentul electric către Flora.O minciună ordinară, așa cum a spus și justiția după procesul care aavut loc. Chiria care o plateau afaceriștii către Flora cuprinde a și curentul electric! Începând cu data de 12 septembrie 2007 nimeni din familia domnului Năstase Cătălin nu a mai avut voie să intre în complex, portarii având ordin clar. După ce pierde primul proces, Puzdrea merge mai departe și le cere oamenilor evacuarea din restaurante.Ce evacuare, când tot dumneavoastră nu le-ați dat voie să intre înpropriile restaurante? Acolo erau sute de mii de dolari investiți, care s-au pierdut domnule Puzdrea, fără ca dumneavoastră să vă pese de acest lucru. Tot ce a fost bun înrestaurante a fost furat de fostul administrator, Stelian Iordache și Florin Americanul, fostul iubit al fiiceilui Puzdrea, Andreea. În ceea ce privește cea mai mare parte a utilajelor și mobilei, inclusive biroul luxos al lui Năstase Cătălin, acestea au fost furate de Puzdrea și trimise la Târgu Jiu, la vărul său, Nino. Odată cu tirurile ce au plecat acum câteva zile tot la Târgu Jiu, putem spune că s-a ales praful de toată munca fraților arhitectului Năstase Cătălin. Oamenii nu-și vor mai vedea nicio data utilajele de înaltă performanță. Pentru că așa a vrut un evazionist pe care justiția nu doreștesă-l pună la punct.Domnule Puzdrea, oare nu era frumos din partea dumneavoastră ca aceste ultime utilaje să le predați celor cărora le aparțin? Suntem în sfântul post al Crăciunului, domnule Puzdrea, dumneavoastră chiar nu aveți nici un Dumnezeu? Se vede treaba că nu știți ce înseamnă justiție divină, domnule Puzdrea, iar când veți simți pe propria piele, nu mai aveți scăpare

Și-afăcut super market

moneySpuneam mai devreme că din marfa din pavilionul 7 trimisă de Puzdrea la Târgu Jiu, acesta a mai păstrat ceva.Ne referim la detergenți, săpunuri, deodorante, etc. de pe urma cărora acesta face din nou bani.Pentru că termenul de valabilitate a expirat de mult, acesta și-a deschis la parterul complexului Flora in pavelion 3 un fel de supermarket unde a adus aceste lucruri și le vinde la prețuri mici casă scape cât mai repede de ele. Nu riscă Puzdrea să vină ANAF-ul și DIICOT-ul să-l prindă toc mai acum când el crede că a scăpat de belea.Vreți să știți ce se va întâmpla încel mai scurt timp, domnule Puzdrea? Oamenii vor cumpăra aceste lucruri de care vreți să scapați cât puteți de repede, dar se vor îmbolnăvi. Și atunci vor face legătura de unde a venit maladia: chiar de la complexul Flora. Ei bine, domnule Puzdrea, înacel moment veți vedea dumneavoastră că nu un control vă va trece pragul, ci zeci. Și, ce spuneți de faptul că nu-I vei putea mitui pe toți? Când Garda de Mediu și ANPC vor da buzna pe moșia dumneavoastră, la cât sunt inspectorii în aceste zile de puși pe amenzi și pe închis societăți, abia așteptăm să vedem cum o veți scoate la capăt. Domnule Puzdrea, dacă justiția nu a avut curajul să intervină în ordinăriile comise de dumneavoastră, nu uitați că există un Dumnezeu. Veți plăti pentru toate nenorocirile pe care le-ați comis de-a lungul anilor. Fie că vreți, fie că nu. În fața dreptății divine, nimeni nu are scăpare.

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *