Șoc! Șoc! Șoc! Vlasov a dat mită unui parlamentar și a primit șpagă de la Dumitru Puzdrea

martie 4, 2015

 

Domnule Vlasov, nu vă mai satură Dumnezeu când vine vorba de bani pe bandă rulantă, dar nu ați gândit nici măcar cât o maimuță că s-ar putea să nu mai aveți parte de ei pentru mult timp de acum înainte. Dar să dați chiar dumneavoastră șpagă unor parlamentar pentru a promova o Lege privind Registrul Comerțului ni se pare prea de tot.

Ce spun procurorii în această nebunie pentru care sunteți acuzat de dare de mită? Că în februarie 2013 pe vremea când erați președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, i-ați solicitat lui Mircea Grosaru, deputatul minorității italiene din România să fie trup și suflet alături de dumneavoastră și să vă susțină interesele promovând un proiect de act normativ care se intitula Lege privind registratorii comerciali și activitatea de înregistrare în Registrul Comerțului.

Acum, nici Grosaru ăsta nu era un prost, așa că v-a cerut în schimbul favorului să îl numiți în funcția de arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, doleanță la care nu ați avut absolut nimic de comentat. Nebunia dumneavoastră a fost aflată apoi de procurori, dar… ce să vezi? Chiar pe parcursul urmăririi penale, persoana în cauză care a dobândit minunata fncție de arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Internațional a decedat subit. S-o fi inspirat cineva din metodele incredibile ale lui Dumitru Puzdrea, de a scăpa de adversarii lui? Să nu cumva să îndrăzniți să ne spuneți că nu știți cine este acest Dumitru Puzdrea, că nu-i frumos. Nu ne luați de proști, că suntem mult mai deștepți decât ne poate crede cineva.

Cu acest Dumitru Puzdrea dumneavoastră ați făcut niște afaceri fenomenale, și ați luat niște șpăgi ce depășesc orice limită. Ce-i drept din câte vedem, cum le-ați luat atât de repede le-ați și dat. Pentru că și dumneavoastră trăiți pe același principiu ca și cel al acestui mare mafiot al României, o mână spală pe alta și amândouă problemele și dosarele. Domnule Dumitru Puzdrea, aveți curajul să explicați oricui vă va pune întrebarea cum ați reușit să construiți acel service auto în condițiile în care complexul Flora are cartea funciară blocată, nu de ieri, de azi, ci de ani buni și practic dumneavoastră nu aveți voie să faceți nici o mișcare? Așteptăm dovezile că sunteți total nevinovat și mai ales că toată această construcție este legală. Aveți cum? Vă spunem noi de pe acum. Nu. Asta pentru că cel care v-a ajutat cu această mare problemă a construcției service-ului auto fără nici un fel de acte la mână a fost tocmai acest Vlasov.

A fost de ajuns o șpagă imensă pe care să i-o dați acestuia și în plus să-i sponsorizați de nenumărate ori nopțile la cazinouri unde-și juca mințile ca totul să fie rezolvat în cel mai scurt timp cu putință. Și oare, în aceste condiții, dacă s-a aflat totul despre viața pe care o avea Vlasov, oare nu se va gândi cineva să deschidă și curia Pandorei și în ceea ce-l privește pe Dumitru Puzdrea? E greu de crezut. Dumitru Puzdrea acest mare mafiot al României nu e chiar așa e lăsat de izbeliște, cum ar crede el. Nicidecum. Acest golănaș doar e așteptat la cotitură. Și nu că în acest moment nu ar fi date incredibile despre ce carte joacă el și cu cine mai ales, dar probabil mai sunt ceva personaje care mai au de mâncat de pe urma lui, mai au nevoie de săgeata Puzdrea ca să-și ducă la îndeplinire propriile interese. Apoi tot ce a înseamnat Puzdrea, familia lui și mafia condusă de el vor fi efectiv șterse de pe fața pământului.

Dinastia se va duce definitiv în momentul în care se vor redeschide dosarele cele mai importante ale sale, în mod special cele legate de complexul Flora și se va afla cum a reușit Puzdrea să retrocedeze terenul în primul rând, apoi să ridice ilegal fără nici un fel de autorizație de construcție megadontul. Și desigur va fi momentul când, în sfârșit, cineva va pune punctul pe i și va scoate de la naftalină și toată povestea legată de construcția acelei clădiri exact peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă, construcție care poate produce un real dezastru în Capitală pentru că, spun specialiștii, în caz de o palmă dată de natură, nici o echipă, oricât ar fi ea de specializată în astfel de situații, nu va putea interveni. Domnilor procurorilor, avem toate dovezile de care aveți nevoie pentru ca Dumitru Puzdrea să primească ceea ce merită. Noi așteptăm să vi le înmânăm. Veți rămâne surprinși să vedeți ce puteți descoperi.

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. decembrie 20, 2015

    […] ajungem la o concluzie: oamenii au tot felul de… pasiuni, care de care mai ciudate. Dacă Vlasov, de exemplu, adora să-și ascundă averea în pereți, dulapuri, sub paturi și chiar în cimitir, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *