Somn ușor, domnilor polițiști! Puzdrea fură în continuare!

iulie 21, 2015

 

 

Când s-a auzit pentru prima dată că Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu sau Gigi Becali ar putea ajunge după gratii, toată lumea își dădea coate, fiind toți ferm convinși că așa ceva nu se poate întâmpla în România, întrucât mahării ăștia au bani și pot corupe pe oricine.

Ce-i drept, bani au și vor avea până la sfârșitul zilelor lor și nu pentru că ar fi fost câștigați din muncă cinstită, Doamne ferește. Însă chiar și lor le-a venit rândul să stea în spatele gratiilor. Și au stat iar unii încă mai au de pătimit. Cu alte cuvinte, justiția asta românească, plină de tupeu și în proporție de 99% nedreaptă, a făcut ceva bun. Chiar dacă mafioților de care facem vorbire nu li s-a dat pedeapsa care o meritau, totuși au fost speriați. Iar lucrul acesta se vede câtuși de puțin. Desigur că un rol important în tot acest deznodământ l-au avut și polițiștii noștri. Unii dintre ei, ca să fim mai expliciți.

Ceilalți rămași au un singur scop în viață: să fie ahtiați după mita și distracția care le-a devenit un mod de viață. Și sunt mulți aceștia și toți în slujba mafiotului numărul unu al României, Dumitru Puzdrea. Și știți ce e foarte dureros în toată această situație? Faptul că cei care sunt atât de apropiați lui Puzdrea, adică tablagiii șpăgari avându-i în frunte pe ofițerii Voicu Mihai Marius, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Firu Denisa sau Lupu Marian nu s-au gândit nicio secundă la momentul în care vor da socoteală pentru toți anii în care l-au acoperit pe acest excroc, ascunzând absolut toate dovezile care-l incriminează. Nici Udrea nu s-a gândit că va face pușcărie și uite că a primit palma la care nu s-ar fi așteptat. Ce-i drept nu s-au aflat până acum relațiile incredibile pe care aceasta împreună cu Cocoș le-a avut cu Puzdrea, banii negri pe care i-au făcut împreună și relațiile pe care Dorin i le-a facilitat falsului proprietar de la Flora. Dar, indiferent cât s-ar feri blonda sau Puzdrea să nu se afle tot adevărul, acesta tot va ieși ca uleiul la suprafață mai devreme sau mai târziu. Domnule Puzdrea, România nu e pradă iar dumneavoastră nu sunteți vânătorul care ați reușit să strângeți trofee.

Ați furat mult prea mult statul român și să nu credeți cumva că nu veți trăi momentul decăderii. Nici dumneavoastră doamnă procuror Oana Niță și dumneavoastră domnule Nistor să nu vă culcați pe o ureche că cineva nu vă va deconspira. E doar o noțiune de timp și totul se va afla. Puzdrea a avut un șoc atunci când a fost anunțat că una dintre cele mai abile excroace din lumea avocaților, doamna Mihaela Popescu va renunța la el. Dar iată că de o bună perioadă de timp una dintre apărătoarele cele mai ordinare ale lui Dumitru Puzdrea face niște eforturi incredibile ca să scape de sub tutela lui. Ba chiar, în disperare, a povestit că vrea să scape chiar unuia dintre avocații celui pe care Puzdrea l-a călcat în picioare și i-a dorit moartea, fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin, omul care a făcut en-gros-ul Flora să prospere. Dacă Mihaela Popescu, cea care a fost cadorisită de Puzdrea chiar și cu mașină de ultimă generație, ca să nu mai vorbim de conturi grase și alte beneficii uriașe se zbate ca peștele pe uscat să aibă liniște, cum credeți că vor reacționa ceilalți când vor fi puși la zid? Îl vor turna mai repede decât ne-am aștepta noi.

Credeți domnule Puzdrea că primarul Sorin Oprescu care vă înghite toate ordinăriile făcute la complexul Flora va fi cel care va recunoaște că îl mituiți de ani buni ca să vă lase în pace? Să fim serioși, sunteți mult prea naiv dacă v-ați gândit vreodată la așa ceva. Cât timp credeți că va trece până ce domnul doctor vă va în gât? Încercați să nu-i mai dați o lună șpaga imensă și veți vedea. Așa se va descoperi modul ordinar în care vă derulați afacerile la Flora, se va afla cum vă bateți joc de amărâții de oameni care au închiriat spații acolo, oferindu-le condiții de mizerie dar luându-le enorm de mulți bani pe chirii. Și poate, cu ajutorul lui Dumnezeu se va descoperi și cum ați reușit să construiți, în condițiile în care Flora are cartea funciară blocată un service auto de ultimă generație, unde pe lângă bani, spălați și reparați și mașinile multor nume mari din politică, justiție și poliție.

În tot acest timp domnii polițiști ai secției 2 poliție, ce credeți că fac? Servesc o cafea ca la mama acasă în biroul lui Puzdrea și fumează o țigară bună cumpărată evident tot din banii lui și se amuză copios de cei care vor să afle unde a depozitat mafiotul tone de marfă adusă ilegal, la niște prețuri de ne umflă râsul și fără TVA evident pe care tot Puzdrea o vinde apoi la oameni pe care îi face din vorbe la sume uriașe la care mai adaugă și TVA-ul românesc. Și mai fac ceva domni polițiști: se uită cu nesimțire cum 200 de șoferi de taxi care trec zilnic prin complexul Flora scot sărmanii un milion de lei pe zi pe care-l dau cu mână tremurândă amantului fiicei lui Puzdrea, Simona. Pentru că asta este taxa impusă de acest nenorocit. Dar nu vă obosiți prea tare, domnilor polițiști de afacerile ilegale deșfășurate de Puzdrea chiar sub ochii dumneavoastră. Dacă nu ar face așa ceva v-ați fi lins pe bot de mită. Mai aveți ceva timp să mai beneficiați de banii lui negri. La final, se va cerne grâul de neghină. Până atunci dormiți liniștiți că DNA-ul veghează…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *