• Fără categorie
  • 0

Sorin Oprescu a primit o lovitură chiar de la Solomon Wigler

octombrie 21, 2015

Sorin Oprescu află miercuri dacă scapă de arestul preventiv. Totodată primarul suspendat al Capitalei şi-a cerut insulina înapoi, confiscată în cadrul unui control în celulă, conform antena3.ro.

Până acum, instanţa a respins toate cererile lui Sorin Oprescu de schimbare a măsurii preventive pe motiv că ar fi încercat să influenţeze ancheta procurorilor DNA.

În ceea ce priveşte noua cerere, magistraţii vor da un verdict abia miercuri. Mai mult, avocatul lui Sorin Oprescu a depus o plângere către comandantul arestului central prin care îi cere ca primarului suspendat să i se înapoieze insulina.

În cazul în care cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu una mai uşoară va fi respinsă, avocaţii au luat în calcul şi un eventual transfer la un spital penitenciar.

Sorin Oprescu a primit în schimb o lovitzură chiar din partea celui pe care-l considera omul său de încredere. Fostul consilier Solomon Wigler a recunoscut că a luat mită pentru intervenţii în aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale şi a solicitat să fie eliberat din arest preventiv. A invocat ca motiv problemele cu soția dar și cele cu sănătatea. Avocatul acestuia a spus că fostul consilier al lui Sorin Oprescu a făcut şi două denunţuri.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *