Soția omului de afaceri Remus Truică, s-a prezentat la Direcția Națională Anticorupție

ianuarie 21, 2016

Irina Truică, soția omului de afaceri Remus Truică, s-a prezentat astăzi la Direcția Națională Anticorupție, unde procurorii i-au adus la cunoștință schimbarea încadrării juridice din complicitate la înșelăciune, la complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, în dosarul creditelor frauduloase de la BRD, informează Bursa.ro.

“(Acuzația – n.r.) se rezumă la o semnătură de soție naivă. El (Remus Truică – n.r.) când are de-a face cu alți bărbați se ascunde pe după pomi în domeniul minunat din Snagov și în fața, încă, a nevestei, e leu. (…) Ce pot să spun – domnul Truică are tot felul de probleme și în afară de asta. (…) Este o declarație adevărată și atât. Nu cred că aici vine cineva împotriva cuiva, vii că ai fost chemat și ajuți cât poți procuratura, ceea ce mi se pare măcar de bun-simț”, a declarat Irina Truică la ieșirea din sediul DNA.

Aceasta spus că de cinci ani încearcă să divorțeze, dar procesul din Franța este tergiversat de soțul ei.

“Dosarul nu merge pentru că interesul soțului meu este să îl tergiverseze cât mai tare, astfel încât să nu se pronunțe, Doamne ferește, vreun partaj, să fie definitiv, și între timp furnicuțe de off-shore-uri să-și facă diverse treburi, astfel încât să câștige timp. (…) Credeți că toată averea lui e sub sechestru? Nu știu ce are și ce n-are, dar urmează să se afle toate lucrurile astea, sper”, a răspuns Irina Truică întrebărilor ziariștilor.

Ea a mai vorbit și despre relația sa cu Remus Truică și a precizat că fetele lor nu îi simt așa de mult lipsa, deoarece nici când erau împreună nu se implica foarte mult ca tată. “Din când în când îi mai scriu domnului Truică câte un email în care îi explic anumite lucruri despre situația fetelor în principal, dar la 90% din ele, în principal, nu primesc răspunsuri. Pensia alimentară nu a plătit-o cam de un an de zile. Nu știu să fac un calcul acum, este vorba de o sumă importantă care s-a adunat în acest timp, de care fetele ar fi putut să beneficieze, mai ales acum, cu mutarea”, a spus Irina Truică.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *