Specialiştii trag un semnal de alarmă: Gadgeturile, un pericol pentru femeile însărcinate

decembrie 18, 2017

Dispozitivele Wi-Fi, precum telefoanele mobile şi alte astfel de gadgeturi, sunt periculoase pentru femeile însărcinate. Este concluzia cercetătorilor americani.

 

Ei avertizează că expunerea îndelungată la astfel de radiaţii creşte riscul de pierdere a sarcinii şi cu 50% în primele 20 de săptămâni.

Studiul a fost realizat pe aproape o mie de femei însărcinate. Ele au primit un dispozitiv care a măsurat pentru 24 de ore nivelul de radiaţie electromagnetică la care au fost expuse. Rezultatul s-a dovedit îngrijorător. Dintre gravidele expuse la un nivel ridicat de radiaţii, 24 % au pierdut sarcina, în timp ce în cazurile în care radiaţiile au fost la un nivel scăzut, 10 la % dintre femei au trecut printr-o astfel de experienţă.

Nu este pentru prima dată când apare un astfel de studiu. În trecut, radiaţiile emise de dispozitivele wireless au mai fost acuzate de dezvoltarea unor anumite tipuri de cancer, iar în urmă cu cinci ani, Organizaţia Mondială Sanătăţii a recomandat ca în şcoli să nu fie folosite sisteme Wi-Fi pentru că există riscul dezvoltării unor boli de către copii, potrivit DIGI24 .

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *