• Fără categorie
  • 0

SPP: Generalul Pahonțu este audiat ca martor în dosarul crimei la vânătoare

august 5, 2016

Sunt acuzaţii fără precedent care vizeaza siguranţa naţională şi protecţia înalţilor demnitari în stat. 

Şeful SPP, generalul Lucian Pahonţu, tace mâlc după ce a fost acuzat de un subordonat al său că ar fi ucis un om la vânătoare, acum patru ani

Serviciul a dat doar un comunicat în care se spune că Pahonţu este anchetat ca martor în dosar. 

Între timp, ofiţerul de rang înalt care face dezvăluirea ce îl indică pe şeful SPP vinovat de crimă a devenit el însuşi suspectul principal în aceeaşi cauză.

Colonelul Petre Soare a povestit cum şeful său, generalul SPP Lucian Pahonţu, a încercat să mușamalizeze implicarea sa la partida de vânătoare încheiată cu moartea omului de afaceri Ioan Popa.

Ofiţerul SPP mai spune că şeful său nu s-a oprit aici şi l-a ameninţat să nu îşi schimbe declaraţia.

Nici după începerea anchetei penale, şeful SPP nu a stat departe de caz.

Colonelul Petre Soare este acuzat de crimă de către procurori, în cazul accidentului mortal de la vânătoare. Faptele s-au petrecut în ianuarie 2012, pe raza comunei prahovene Drăgăneşti, dar acţiunea penală a început abia pe 15 iulie 2016.

Parchetul Militar îl cercetează în dosarul accidentului mortal de la vânătoare pe colonelul Petre Soare din cadrul SPP, pentru ucidere din culpă.

Faptele s-au petrecut în ianuarie 2012, pe raza comunei prahovene Drăgăneşti, dar acţiunea penală a început abia pe 15 iulie 2016.

Până la dezvăluirile făcute miercuri seara la Sinteza zilei, Parchetul Militar nu a suflat o vorbă despre incidentul de la vânătoare sau despre ancheta pe care o derula în rândul ofiţerilor SPP. Abia după aceea a început să trimită precizări prin intermediul unor comunicate de presă.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *