• Fără categorie
  • 0

Stadionul Municipal Sibiu va fi modernizat, printr-un proiect în valoare de 17 milioane de euro

martie 20, 2018

Stadionul Municipal Sibiu va intra într-un amplu proces de modernizare care va costa aproximativ 17 milioane de euro, fiind cea mai mare dintre investiţiile pe care Primăria Sibiu le demarează în acest an. În următoarele două săptămâni va fi gata proiectul tehnic, iar acesta va stabili exact care vor fi lucrările ce vor fi executate, a anunţay, marţi, primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

 

Fodor a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că Stadionul Municipal va fi modernizat în perioada următoare.

“Va fi o modernizare foarte complexă a stadionului. Vă vom face prezentarea, când avem proiectul tehnic gata. Vom avea gata în două săptămâni”, a anunţat primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, conform News.ro.

Potrivit acesteia, noul stadion va avea toate facilităţile prevăzute în marile competiţii. Fodor a explicat faptul că proiectul este o adevărată provocare, având în vedere că lucrările se vor desfăşura în paralel cu meciurile de fotbal.

“Lucrările vor dura cel puţin 12 luni, având în vedere că se doreşte ca, în aceeaşi perioadă, să se şi joace fotbal pe acel teren. Deci va fi un şantier greu de organizat: să şi joci fotbal şi să şi lucrezi”, a mai spus Astrid Fodor.

Aceasta a explicat faptul că decizia modernizării stadionului a fost luată având în vedere faptul că echipa FC Hermannstadt are mari şanse să ajungă în Liga I de fotbal.

FC Hermannstadt este pe locul al doilea în Liga a II, cu 50 de puncte. De asemenea, echipa va juca, în premieră, în semifinalele Cupei României, împotriva echipei Gaz Meten Mediaş.

Programul semifinalelor este următorul: tur – 18 aprilie 2018; retur – 9 mai 2018.

Finala va avea loc la 27 mai.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *