• Fără categorie
  • 0

Stăpânii de sclavi din Argeş vor libertate! Mărturiile sătenilor te vor scandaliza

iulie 20, 2016

“Patronii sclavilor cer milă! Patronii sclavilor vor libertare, nu puşcărie! Pe zi ce trece ies la iveala tot mai multe poveşti de groază trăite de cei care au fost sclavi, în Argeş, în secolul al XXI-lea.

Mai mulţi oameni care au fost mutilaţi şi care acum încearcă să se recupereze, ceea ce e aproape imposibil au descris calvarul greu de imaginat prin care au trecut. Printre cei chinuiţi au fost şi doi fraţi de doar 10, respectiv 12 ani…

Culmea este că acum tot patronii se plâng, nu cei care au fost traumatizaţi… pe viaţă.

Ce s-a întâmplat

Trei bărbaţi şi doi copii, cu vârste între 10 şi 12 ani au fost găsiţi legaţi cu lanţuri şi salvaţi de poliţie în localitatea Berevoeşti în timpul unor percheziţii la mai mulţi suspecţi, membri ai unei familiii de rromi, potrivit Mediafax.. Procurorii au declarat că investigaţia a cuprins aproximativ 90 de suspecţi, bănuiţi de faptul că exploatau în jur de 65 de persoane cu dizabilităţi fizice şi mentale sau care erau foarte sărace.

38 de persoane au fost reţinute, miercuri seara, în urma audierilor care au avut loc după cele 40 de percheziţii din localitatea argeşeană Berevoeşti, unde s-a descoperit că mai multe persoane, printre care şi minori, erau ţinute în condiţii inumane şi obligate să cerşească sau să se bată între ele.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *