• Fără categorie
  • 0

Stăpânii României au nevoie doar de polițiști, procurori și judecători corupți

august 18, 2015

De cine este condusă România? De foști milițieni, securiști și activiști sau de copiii acestora. Și cum sângele apă nu se face, e clar pentru toată lumea că ajutorul acestora nu-l vom vedea niciodată, pentru că se sprijină ei între ei. În ultimii 15 ani nu am auzit de vreun șmecher din stat sau din vreun partid care să-și dea copiii la studii în România sau să apeleze la serviciile medicale românești.

Iar ceea ce vin demnitarii să ne îndruge pe la televizor sunt doar niște minciuni ordinare pentru că totul este făcut doar pentru ei și întotdeauna împotriva noastră. Când este vorba de pielea lor, din deciziile pe care le iau când vorba despre ei și ai lor, apare clar ceea ce cred și gândesc. Cum ne tratează prourorii, polițiștii, judecătorii? Ca pe niște viermi care le deranjează urechile, în timp ce toți marii mafioți ai României sunt tratați regește, prevenitor și cu toată atenția din lume. Ba mai mult, sunt și răsplătiți atunci când greșesc. De ce? Pentru că de la acești nenorociți le intră banii negri în conturi și datorită lor nu duc grija zilei de mâine. Dacă nu i-ar călări pe mafioții noștri, atunci cum s-ar decurca milițienii, securiștii, procurorii și judecătorii? Vă spunem noi. Ar muri de foame. Nu e așa domnilor care vă credeți mari oameni ai legii și de fapt nu sunteți decât niște cârpe în fața unu mare jeg al României, Dumitru Puzdrea?

Ce ați fi făcut domnilor ofițeri Firu Denisa, Lupu Marian, Voicu Mihai Marius și Ionuț Lepădatu dacă nu ați fi ascuns de atâția ani incredibilele dovezi care atestă vinovăția absolută a lui Puzdrea? Ați mai fi avut mașini? Ați mai fi locuit în vile de se întorc după soare? V-ați mai fi dus în concedii unde nici cu gândul nu putem ajunge noi, muritorii de rând? Hai să fi serioși. Sunteți doar niște amărâți de bugetari și oricât de multă șpagă ați fi primit din toate părțile, e egal cu zero față de ceea ce vă pune la dispoziția tăticul complexului Flora. În aceste condiții, e lesne de înțeles de ce locul acesta nu a fost și nu este niciodată controlat de dumneavoastră. Pentru că acolo se fac banii. Și unde e cașcaval, e loc de mâncat așa că nu sunteți atât de tâmpiți încât să nu prindeți și dumneavoastră o bucată. Și dacă Puzdrea a devenit stăpân peste acest complex fără să aibă nici un fel de drept apoi a construit acolo colosul neavând nici un fel de autorizație la mână, deranjează pe cineva? Și dacă nenorocitul ăsta care a spulberat speranța oricărui om a încercat să-I facă pe plac a ridicat acolo, în incinta complexului o clădire pe care a așezat-o direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă, pe cine interesează? Câte cutremure vin în fiecare zi, domnule primar Sorin Oprescu?

Le-ați numărat? Nu? De ce? Nu vă e frică că într-o bună zi natura se va supăra atât de tare pe noi încât ne va da o palmă și asta va fi ultima? Ce se va întâmpla domnule doctor nesătul cu Bucureștiul ăsta de care spuneți că vă pasă? În condițiile în care din cauza lui Puzdrea și a clădirii lui nici o echipă nu va putea interveni să rezolve problema pe care voi, criminalilor, ați creat-o? Cine va răspunde atunci de oamenii care se vor stinge cu zile? Va plăti cumva oalele sparte instituția numită Apa Nova care știa exact cu ce se mănâncă această clădire a lui Puzdrea dar s-a făcut că nu vede și nu aude? V-ați dat singuri de gol, domnilor reprezentanți ai Apei Nova acum câțiva ani când șeful suprem a dat o declarație oficială în care a menționat singur-singurel, fără să fie pus la zid de nimeni cât de grav a încălcat Puzdrea Legea Apelor. Cine l-a pus să afirme așa ceva? Nu cumva i-a fost frică că se va găsi vreun personaj plin de curaj care va răsturna totul și adevărul va ieși la suprafață? Nu cumva a făcut acest lucru ca să fie cât de cât acoperit? Ce-I drept la scurt timp se vede treaba că i-a trecut frica, căci de la acea declarație uluitoare n-a mai scos capul din pământ.

A ce sună acest comportament? Vă spunem noi. Miroase a mită. Și nu o sumă ridicolă, ci una uriașă care a avut rolul să închidă toate gurile și să astupe toate urechile. Și nu v-a fost rușine domnilor de la Apa Nova și nu vă este nici acum să faceți pe proștii. Dar, un proverb spune că Dumnezeu nu bate cu parul. Noi așteptăm momentul când Cel de Sus se va uita și la noi. Și o va face, chiar dacă voi, diavolilor, nu credeți. Va veni momentul domnule Dumitru Puzdrea când veți cere îndurare dar nu vreți primi. Poate Domnul să vă ierte dar ar fi nevoie de mult prea multă pocăință ca să îi arătați Lui că vă căiți pentru faptul că i-ați dorit moartea fostului dumneavoastră asociat arhitectul Năstase Cătălin și chiar ați angajat un ucigaș de meserie care urma să ducă planul la îndeplinire. Dar vedeți domnule Puzdrea? Până și acel animal are un Dumnezeu al lui pentru că altfel nu s-ar fi dus singur la arhitectul Năstase să-și ceară iertare și să spună ce l-ați pus să facă. Dumneavoastră domnule Dumitru Puzdrea nu aveți nimic. Sunteți un monument al nesimțirii, al tupeului, al ipocriziei. Lucruri care nu sunt plăcute Celui de Sus. Dar de ce v-ar păsa de lumină când dumneavoastră sunteți întunericul?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *