Subalternul lui Oprescu care l-a trădat pe primar, lua mită uriașă de la afaceristul Dumitru Puzdrea

septembrie 9, 2015

 

Toată ziua de astăzi televiziunile din România vuiau cu o știre de maxim interes: șoferul lui Sorin Oprescu este rudă cu clanul Cămătarilor. Ce înseamnă asta ținând cont de faptul că domnul conducător auto avea o relație extrem de strânsă cu primarul general al Capitalei? Că situația este mult mai gravă decât pare, pentru că de aici deducem faptul că Sorin Oprescu nu numai că fura până nu mai avea aer dar nici nu pățea nimic, pentru că, oricând la orice impas, putea să cheme gărzile de corp.Și știe toată lumea că nu te poți pune cu frații Cămătaru și ale lor metode de lucru.

În ceea ce privește faptul că Barosanul așa cum îi spun cunoscuții lui Sorin Oprescu a fost turnat chiar de unul dintre directorii de la Primăria Capitalei, un personaj considerat un tâmpit în adevăratul sens al cuvântului, Mădălin Dumitru, unde e problema? Cu siguranță că acestui Mădălin Dumitru nu i s-a dat de către Oprescu ce ar fi vrut și atunci acesta a început să dea din gură.Acolo unde trebuie.

 

 

Ideea este că prostul tot prost rămâne. A crezut directorașul că poate scăpa dacă devine un turnător de nădejde pentru oamenii legii, dar iată că nu a fost să fie așa. Pentru că este și el în spatele gratiilor. Ce i-au surprins pe anchetatori atunci când au pătruns în biroul lui Mădălin Dumitru din Primăria Capitalei a fost luxul exorbitant în care acesta trăia.

Adică nenumărate ceasuri de fițe, stilouri de marcă și multe mașini de lux care să ne fie cu iertare nu prea are de unde să și le permită un directoraș de doi lei dintr-o instituție bugetară. Și atunci de unde avea Mădălin Ionescu atâția amar de bani? Surpriză colosală! De la cel cu care făcea cele mai incredibile afaceri, adică mafiotul de la complexul Flora, Dumitru Puzdrea, omul de pe urma căruia atât Mădălin cât și Sorin Oprescu au trăit regește.

Cum s-a cunoscut Mădălin cu Puzdrea? Simplu. În urma unei sesizări făcute de fostul asociat al complexului Flora, arhitectul Năstase Cătălin privind situația incredibilă de la complexul Flora, furturile care se fac acolo, clădirea ridicată de șeful mafiei bucureștene, Puzdrea direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă, de ochii lumii, Primăria Capitalei va trimite pe tarlaua excrocului o echipă de control. Condusă de cine credeți? De Mădălin Ionescu evident.

Dar știm cu toții ce se întâmplă cu fiecare persoană care se întâlnește dintr-un motiv sau altul cu falsul proprietar al complexului Flora. Vine pentru ceva iar când Puzdrea îi pune purcoiul de bani în față uită cu desăvârșire pentru ce a venit și devine parte din mafie.

La fel s-a înâmplat și cu Mădălin Ionescu, care a început să vină din acel moment din ce în ce mai des la fabrica de bani a lui Puzdrea, să ia masa împreună cu acesta prin cele mai luxoase hoteluri și, ce să vezi, să plece chiar cu mafiotul în Austria unde, împreună cu soția sa dar și cu jumătatea isterică a familiei Puzdrea, Mihaela Iosefina să petreacă la cumpăna dintre ani ca nimeni altul.

Și atunci ne întrebăm de unde mașini luxoase? De unde stilouri din cele mai fine? De unde ceasuri de fițe?Păi Puzdrea ce păzea? Nu trebuia să le cumpere lui Mădălin Ionescu și șefului suprem, Barosanul Oprescu tot ce le dorea inima ca să fie fie lăsat să facă tot ce vrea la Flora? Ba bine că nu.

Acum viața nenorocitului Dumitru Puzdrea a luat o întorsătură cu totul neașteptată. Oprescu e puțin în arestul Capitalei, iar lui Mădălin Ionescu îi tremură izmenele de frică ca nu cumva să stea ani buni în pușcărie.

La rândul său, gurile rele spun că Puzdrea a intrat în stare de șoc. Pentru că se aude pe la colțuri cum că s-ar putea să rămână fără terenul care pe drept nu i-a aparținut niciodată lui, ci doar Primăriei Generale a Capitalei. E foarte posibil ca cei vor veni în locul celor doi nenorociți corupți dar și cei care mai sunt acum pe la instituție, să-și amintească brusc de situația de la Flora și să facă primul pas: să-l oblige pe Dumitru Puzdrea să plătească absolut toată chiria pentru terenul de la Flora! Asta da nenorocire pe capul lui Dumitru Puzdrea.

Căci e vorba de multe milioane. Și dacă s-ar hotărî printr-un absurd să facă această treabă, domnul Puzdrea ar fi disperat pentru că i s-ar micșora bugetul în ceea ce privește suma atribuită lunar pentru șpăgi la personajele din lumea bună a Capitalei.

Și ce să vezi? Nici Lupu Marian, ofițerul șpăgar de la secția 2 poliție care a ținut de ani buni toate dovezile sub cheie nici el nu mai e disponibil. L-au luat procurorii Direcției Naționale Anticorupție și pe el și l-au aruncat în spatele gratiilor.

Așadar domnilor anchetatori este cel mai bun moment al dumnevoastră să purcedeți către o luptă adevărată și să începeți să descoperiți adevărul despre cum a intrat Puzdrea în posesia terenului de la Flora, cât de mult l-au ajutat primarii Traian Băsescu, Viorel Lis și bineînțeles Sorin Oprescu, care e treaba cu service-ul auto ridicat tot la Flora în condițiile în care societatea are cartea funciară blocată dar și ce mărfuri aduse ilegal din UE fără TVA și la prețuri ridicol de mici apoi vândute prostimii cu TVA-ul românesc și la sume exorbitante se ascund în pavilionul 7 al complexului, păzit încă cu strășnicie de câinii cei mici ai secției 2 poliție. Redacția www.vreaudreptate.ro vă stă la dispoziție cu tot ce aveți nevoie domnilor procurori. Haideți să facem dreptate împreună!

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *