Sunt Udrea, Firea, Gorghiu frigide… politic şi intelectual?

februarie 2, 2016

 

Cu siguranţă că Udrea şi Gorghiu se consideră cele mai deştepte, mai frumoase şi mai bune profesioniste din câte există în România. Dar iată că vine cineva din urmă şi le face de râsul lumii. Cine a îndrăznit să se lege de doamnele cu pricina? Chiar fosta peremistă Anca Cârcu, care deşi e stabilită de ceva vreme departe de România, este la curent cu ceea ce întâmplă în ţară. Chiar dacă se bucură că femeile doresc să se impună în politică, doamna Cârcu s-a arătat indignată de nişte persoane feminine din România şi iată ce i-a ieşit din gură:

„Udrea, Firea, Gorghiu, Paul, Birchall – plecaţi! Vremea voastră a apus! Inaţiativa doamnelor din politica românească, cea prin care se doreşte o reprezentare cât mai mare a acestora în structurile de decizie din România este una cu totul lăudabilă şi merită să ne aplecăm puţin asupra acesteia. Repet, susțin ideea ca noi, femeile, să fim mult mai bine reprezentate în Parlament, Guvern sau administraţia locală. Este necesar ca reprezentantele sexului frumos să poată avea un cuvânt de spus în ceea ce înseamnă dezvoltarea unei ţări. Dar, aici, la noi în România există totuşi o mare problemă. Cine sunt doamnele care ne vor reprezenta, pe noi în structurile de decizie ale societăţii româneşti? De unde le recrutăm? Văd că la această oră, tot acele Doamne se vor în faţă! Spun acele doamne care sunt de ani buni pe scena publică românească.

Nu văd figuri noi. Nu văd persoane tinere, care să fi avut un trecut dubios ca acestea de acum. Spun trecut dubios întrucât majoritatea au ajuns unde au ajuns folosindu-şi alte calităţi decât cele morale sau profesionale. O simplă căutare pe google ne va spune clar cine sunt cele care militează doar pentru a-şi face reclamă pentru o mai bună reprezentare a femeii în politică. Cătați vă rog pe interne şi veți vedea cine sunt Alina Gorghiu, Ana Birchall, Elena Udrea, Raluca Turcan, Andreea Paul, Gabriela Firea şi alte şi alte doamne din politica românească. Am avut trista experienţă să candidez şi eu, o fată simplă din Bistriţa la alegerile parlamentare. Am adunat destule voturi, 3000, cred, într-o luptă cu un greu al politicii Ioan Oltean.

Dar nefiind una dintre cele enumerate mai sus, e logic că nu am avut cîştig. (…) Din nou spun vreau şi eu ca noi, femeile să fim mai multe în posturi de unde se decide soarta românilor. Nu vreau însă ca în aceste posturi să mai ajungă doar acele femei care au avut ascnsiunea pentru că au şi alte calităţi decât cele intelectuale! Îmi e ruşine cu aceste doamne care ne reprezintă acum pe noi în Parlament, Guvern sau administraţie. Le cer să facă un pas înapoi! Să se retragă şi să lase locul unor doamne de succes care au făcut ceva pentru ţara asta, care au demonstrat că pot. Cele de acum sunt frigide politic şi intelectual”. V-aţi dat foc singură la valiză doamnă Cârcu cu aceste declaraţii! Nici nu ştiţi ce vă va aştepta!

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *