Surpriză: unde se duc greii politici la deschiderea anului școlar

septembrie 11, 2017

Deschiderea anului școlar reprezintă un bun moment pentru oamenii politici să mai facă o baie de mulțime sau să rostească un discurs adresat elevilor, dar cu țintă către părinți.

Președintele Klaus Iohannis va merge, astăzi, la Colegiul Naţional “Gheorghe Șincai, din Capitală, care împlinește 125 de ani de când funcționează ca instituție de învățământ independentă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat că va merge la deschiderea anului școlar, dar ”fară presă”.

Primarul General, Gabriela Firea, se va afla la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Liceul Viaceslav Harna

Fostul premier Victor Ponta va merge la deschiderea anului școlar în Gorj, la Colegiul „Ecaterina Teodoroiu”.

Ministrul Educației, Liviu Pop, va fi prezent la deschiderea anului școlar la Școala Gimnazială Vișeu de Jos, județul Maramureș. Potrivit unui comunicat de presă al ministerului Educației, Pop va inaugura și grădinița cu program normal din aceeași localitate, construită în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală și o sală de sport în comuna Petrova.

Guvernul nu a făcut niciun anunț în privința premierului Mihai Tudose, același lucru fiind valabil și pentru Senat, în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Parlamentarii vor merge cu toții în teritoriu la deschiderea anului școlar, astăzi fiind zi liberă în legislativ.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *