Surprize, surprize… A dispărut reclama lui Ghiță de la complexul Flora!

august 8, 2016

Un singur material publicat acum câteva săptămâni de site-ul www.vreaudreaptate.ro vizavi de reclama pe care domnul Sebastian Ghiță și-o făcea la complexul Flora privind vânzarea-cumpărarea de mașini, a avut un impact ieșit din comun. Acum bannerul publicitar ce trona pe tarlaua lui Dumitru Puzdrea a dispărut! Să se fi rupt lanțul de iubire dintre cei doi?

Angajații obligați să-și ia concediu fără plată

Din ceea ce se aude pe la colțuri, Puzdrea și Ghiță nu s-ar fi certat, ba din contră, au găsit o altă metodă de a merge mână în mână mai departe. Cum? Așa cum știe Puzdrea să o facă cel mai bine: dându-i lui Sebi partea care i se cuvine lunar, ca nu cumva să se enerveze domnul patron de televiziune și să-i facă vreo nefăcută falsului proprietar al complexului Flora. Ceea ce nu vrea să priceapă domnul Puzdrea este faptul că nu de la Ghiță i se poate trage o nenorocire, ci chiar de la angajații lui. Și asta pentru că oamenii au ajuns într-o stare de disperare rar întâlnită. Iată ce spuneau oamenii despre Dumitru Puzdrea cu doar câteva zile în urmă: “Și Puzdrea și nevastă-sa zici că au înnebunit de tot. Nu mai au suflet deloc și începem să credem că nici nu a avut vreodată. După ce ne-au folosit ani buni, acum șterg cu noi pe jos. Mai nou, ne obligă să ne luăm concediu fără plată! Puzdrea nu se gândește că noi abia trăim din salariul ăla de mizerie pe care ni-l dă? Acum noi ce mai ducem acasă la copii? Mizeria de la Flora? Oare așa trăiește și fiica lui Puzdrea, Andreea, care are firmă de taxi făcută de taică-su din banii luați cu japca de la noi? Și ea mănâncă la fel la fel ca și copiii noștri, resturi? Avem câteva milioane amărâte pe lună acum ce facem dacă ne trimite acasă, ca pe niște slugi? Nu are nici un motiv să ia o asemenea decizie și totuși o face. Iar noi nu putem să spunem nimic pentru că ne e îngrozitor de frică de el”. Dacă domnului Puzdrea îi arde de concediu, atunci poate că nu ar trebui să le mai ia nici chirie oamenilor pe care-I trimite forțat acasă atât cât îi poftește inima. Sau la asta nu s-a gândit oare falsul proprietar al Florei? Din câte se vede adunarea a învățat-o extrem de bine, dar ce facem cum împărțirea? Oare nu o fi rămas repetent? Oare vreun control al celor de la ITM i-ar schimba brusc părerea domnului Puzdrea despre cum trebuie să-și trateze angajații? Și dacă da, domnilor inspectori când îi veți călca pragul?

Nici aparatele de cafea nu mai dau rest

Și ca tacâmul să fie complet, în țara lui Puzdrea în care nu funcționează nimic, au ajuns și aparatele de cafea să nu mai dea rest. Iar vânzătoarea nu mai știe pe unde să scoată cămașa, așa că vine cu următoarea minciună: aparatul  nu e al nostru. Doar că, ce să vezi? Aparatul e în custodia patronului unde doamna muncește zi de zi. Acum, românul ce să mai înțeleagă? Că a făcut domnul Puzdrea vreo magie să nu mai dea rest nici aparatul de cafea? Ne-ar mira? În rest, la Flora totul e ca înainte. Rahatul plutește și-n toalete, dar e la mare cinste și la… vânzare. Ce-I drept, cel românesc, la care se înghesuie lumea. Ce-o avea rahatul ăsta de la Flora atât de senzațional? Să aibă un alt gust față de cel cu care suntem noi obișnuiți? Să fi avut Dumitru Puzdrea vreun cuvânt de spus și legat de rahat? S-or face afaceri bune? Oare preferatul domnului Puzdrea care o fi? Cu lămâie? Ciocolată? Fistic? Dar al doamnei Iosefina-Mihaela? Nu servește doamna pe căldura asta un rahat cu apă rece?

Revenim cu detalii

Vlad  Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *