Toți Cocoșii au cântat la DNA! Așteptăm povestea găinii Udrea și a șobolanului Puzdrea

ianuarie 28, 2015

 

Un vechi proverb franțuzesc spune așa: Cocoșul cântă și cu picioarele în rahat. Acest lucru pare se aplică cel mai bine familiei Cocoșilor, adică Dorin, fiul său Alin și mama acestuia, ultimii pășind și ei sfioși pragul instituției numită DNA și răspunzând la întrebările care li s-au pus.

Cât adevăr și câtă minciună a fost la mijloc, acum numai ei știu, dar un lucru e cert: când va cotcodăci și găina Udrea, dinastia e moartă. Pentru că suntem mai mult decât convinși că Lenuței îi vor scăpa și câteva cuvinte despre micile secrete ale fostului soț, despre care nu foarte mult lume știe. Cine era Dorinel până în anul 2005 când și-a întâlnit iubirea? Doar un afacerist care face bani mulți cu parcarea Dalli din Capitală.

Așa că ar trebui să-i mulțumească blondei și că l-a făcut vedetă, dar și că l-a băgat în pușcărie mai repede decât ne-am fi așteptat. După campania electorală a lui Băse din 2004 au început să iasă la iveală primele legături dubioase marca Cocoș, respectiv cele cu grupurile de interese Golden Blitz și Bittner-Petrache.

Atunci facem următoarea legătură: Cocoș, care a avut treabă cu cei enumerați mai sus, e soțul Elenei care blondă e șefa cancelariei prezidențiale a lui Băsescu. Ce rezultă potrivit regulii de trei simplă? Că și Băsescu a avut aceleași legături. Cu alte cuvinte, Băsescu face parte din aceeași categorie a mafioților de top ai României.

Dar să vedem ce firme are la activ Dorin Cocoș, înființate împreună cu Adrian Ionel Petrache și Alexandru Bittner: Dalli Exim, Telemedica SA, Centrul de Asistență Medicală SA, CTFM, Casa de Pensii Private Concordia Română, Complexul Internațional Trei Cocosi și mult prea controversata Dalli International SRL. Alte firme în care este implicat zburătorul sunt Meditest Global 2002, Centrul de Expertiză Medicală a Forței de Muncă SA (2002), Centrul de Evaluare Medicală și Testare a Forței de Muncă SA, Euro Hotels International Co SRL, EHI Întreținere și Curățenie SRL, EHI Restaurant SRL, Eurohotels și Asociații SRL.

Despre Udrea se cunoaște că a fost la rândul ei cooptată ca acționar în socieatea Elan Group SRL. Dar acestea nu sunt singurele, pentru că tot Cocoș a mai înființat câteva societăți din acționariatul cărora nu au mai făcut parte Alexandru Bitnner și Adrian Petrache. Adevăratul motiv îl cunoaște doar el. Să fie oare acela că Dorin Cocoș a vrut să bage doar el în buzunar și să nu mai împartă mălaiul cu nimeni? Mai avem un personaj care a înființat o sumedenie de firme, nu pe numele lui, pe numele fiicelor, ca să nu dea de bănuit nimic. Este vorba de Dumitru Puzdrea, cu care Cocoș a avut extrem de multe legături soldate cu mulți bani negri câștigați. Vom povesti imediat și de acest lucru.

Revenind la firma Dalli aceasta a fost înființată în anul 2003 și a pornit cu administrarea în concesiune a 500 de locuri de parcare în anul 1995, iar ulterior a deținut mii de locuri în tot Bucureștiul. La început contractul a fost semnat de primarul Halaicu și prelungit ulterior de Viorel Lis, apoi de Răzvan Murgeanu. Finalul a fost apoteotic, pentru că a fost reziliat de Sorin Oprescu. Asta spunea Cocoș în 2004: că a preferat să iasă din obrăznicia cu Dalli pentru ca soția sa, care devenise consilier la Primăria Capitalei să nu intre în vreun conflict de interese. Am pomenit mai sus de primarul Viorel Lis și uite cum iarăși, facem conexiunea cu mafiotul Dumitru Puzdrea.

Deoarece Viorel Lis șpăgarul Viorel Lis este cel datorită căruia complexul Flora, jucăria lui Puzdrea există și în acest moment. Cum s-a întâmplat asta? A uitat să distrugă această clădire construită ilegal, chiar dacă el dăduse o lege prin care toate celelalte erau rase de pe fața pământului. Dar ce nu pot face sacii de bani dăruiți de Puzdrea cu atâta căldură și câte guri nu pot închide? Dar nu complexul ilegal este marea durere a Bucureștiului, ci clădirea ridicată de Puzdrea direct peste cele două magistrale care aprovizionează Capitala cu apă. Un secret al lui Puzdrea bine păzit de absolut toți edilii care s-au perindat pe la Primăria Capitalei.

 

 

O poveste controversată o are și firma Trei Cocoși, cu sediul în Parcul Herăstrău, care i-a avut ca acționari pe Cocoș, Bittner și Udrea, toți trei ieșind ulterior, pe motive diferite, din acționariat. Care sunt motivele probabil că le vom afla de la Lenuța când va intra în sediul DNA de unde nu știm sigur când va ieși ce direcție va lua. Ce se cunoaște astăzi este faptul că printre acționarii societăți se află și societatea elvețiană Cofigen SA (spune gura târgului cu 37% din acțiuni).

Dar, spune presa, firma Cofigen mai apare, ca acționar și în alte 13 societăți ce apartin cuplului Bittner-Petrache sau interpușilor acestora. Ba mai mult, tot colegii jurnaliști au dat o știre incendiară: în urmă cu mai mult de 40 de ani, această societate cu multe bube la activ l-ar fi împrumutat cu o sumă de bani deloc neglijabilă chiar pe Berlusconi, pentru un proiect imobiliar, iar puțin mai târziu, unul dintre administratorii firmei ar fi fost judecat si exilat. În plus, se pare că a mai existat o firmă, care ar fi cofinanțat proiectul lui Berlusconi, iar ulterior firma a fost acuzată că ar fi spălat banii mafiei. Adică Cocoș și Bittner și Udrea de ce au ieșit din acestă afacere?

Așa, de florile mărului? Nu au avut nici o implicație? Să o spună în față, celor de la DNA, dacă au tupeu. Apropo de o firmă de pe urma căreia Cocoș și-a luat darul: Domino Impex 94 SA, unde acționari îi erau prietenașii Petre Ion, Olimpia Ulrich si Gheorghe Negrea. Zice lumea că acest Domino Impex ar fi dat un tun de 70 milioane de euro, prin acapararea unui teren de sapte hectare de la BTT și că în spatele acestei lovituri s-ar fi aflat același Cocoș.

Păi mint gurile rele vreodată? Și multe alte asemenea dezvăluiri ar fi ieșit la rampă dacă la un moment dat Udrea nu s-ar fi enervat și și-ar fi depus demisia. La doar câteva zile, Cocoș a ieșit pe sticlă și a spus că în spatele întregii operațiuni mediatice care s-a declanșat împotriva sa ar fi stat Dinu Patriciu. Vă era frică tare domnule Cocoș nu-I așa că veți intra în pușcărie în urma acestor dezvăluiri incredibile, nu-I așa? Nu v-ați gândit niciodată că tot acolo vă e sfârșitul? Gândiți-vă puțin dacă va începe Puzdrea să spună cum v-a angajat să-i vindeți complexul Flora și să obțineți un comision incredibil, în condițiile în care societatea are cartea funciară blocată? La întrebarea de ce v-a ales, vom răspunde noi. Pentru că sunteți un mafiot adevărat. (va urma)
Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *