• Fără categorie
  • 0

Traian Băsescu participă joi și vineri la reuniunea Consiliului European

decembrie 18, 2014

Traian Băsescu participă joi și vineri la reuniunea Consiliului European 

Preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, a plecat, astăzi, la Bruxelles. Şeful statului participă pentru ultima dată la şedinţele Consiliului European. Într-o scurtă declaraţie de presă susţinută pe Aeroportul “Henri Coandă”, şeful statului a lansat încă un atac la adresa unui ministru al Guvernului Ponta 4. De data aceasta, ţinta sa a fost ministrul Apărării, Mircea Duşa, despre care a spus că “nu înţelege nimic privitor la buget”.

Băsescu a declarat, joi, înaintea plecării la şedinţele Consiliului European de la Bruxelles, că participă la ultimul său Consiliu European în calitate de preşedinte al României.

“Particip la ultimul Consiliu European. Împlinesc exact 10 ani de participare la această structură fundamentală a UE. A fost o onoare să reprezint România şi vă asigur că am reprezentat interesle României la limita maximă la care puteau fi reprezentate. Consiliul de azi are două teme fundamentale, dar şi marchează câteva momente: se termină preşedinţia italiană şi Donald Tusk preia preşedinţia Consiliului European”, a spus Băsescu.

Totodată, preşedintele în exerciţiu a lansat un atac la adresa ministrului Apărării, Mircea Duşa. “Ministrul Apărării nu înţelege nimic privitor la buget”, a spus Băsescu.

În această după-amiază, preşedintele României e aşteptat şi la Summitul Partidului Popular European.

sursa:realitatea.net

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *