• Fără categorie
  • 0

Traian Băsescu: Remanierea lui Costescu era absolut necesară, dar cum să îl remaniezi pe Curaj şi nu pe Tobă?

iulie 7, 2016

Traian Băsescu a comentat, miercuri, la România TV, decizia premierului Dacian Cioloş de a remania patru miniştri din cabinet.

Traian Băsescu a reiterat faptul că schimbarea ministrului Marius Bostan de la Comunicaţii este “o pierdere”, la fel ca aceea a lui Dan Stoenescu de la Ministerul Românilor de pretutindeni, dar a apreciat că înlocuirea lui Dn Costescu de la Transporturi, şi a lui Adrian Curaj de la Educaţie se impuneau şi sunt bine-venite.

“Bostan este specialist de mare calibru si il apreciez ca a avut observatii serioase la legile Big Brother. Stoenescu este şi el unul dintre putinii specialisti in migratie. Sa-i reprosezi ca nu a facut programe sa aduca acasa romanii de afara e prostie! Nu face el asta, e bun cunoscător al romanilor din jurul granitelor care traiesc in alte state. Era absolut necesara remanierea lui Costescu care este pafarist care nici nu stie de ce a fost ministru. Corecta mi se pare si remanierea lui Curaj care a tergiversat cond pentru retragerea doctoratului. Dar daca il remaniezi pe Curaj si nu pe Tobă, care a plagiat mai rau ca Ponta, nu si-a atins subiectul”, a spus Băsescu.

“Aceasta remaniere nepotrivita este o operatiune de imagine pentru Ciolos. O sa fiu sever cu el de data asta: acest om a venit la guvern pe drama Colectiv. In mandatul lui, plecand de la cei 64 de morti, s-au descoperit mari neajunsuri la sanatate. Acest om cand a facut turul partidelor a fost informat ca este o Lege a sanatatii. Daca Ciolos lansa noua Lege a sanatatii in dezbatere si sa o fi trecut era cel mai mare lucru pentru romani. Se balbaie… Ce ridicol e sa stranga gunoaie dar nu pui cizme sa mergi la inundatii. Acest efort de imagine e nelalocul lui pentru un tehnocrat”, a precizat fostul preşedinte.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *