Traian Băsescu:: “trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi

decembrie 11, 2015

Traian Băsescu i-a comparat joi pe premierul Cioloş și cei doi vicepremieri ai săi cu mecanicii de locomotive, într-o referire la buget, cerându-le acestora: “trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborîţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe “toată viteza înainte”… spre dezastru”.

“Domnilor mecanici, trageţi frîna trenurilor!
Reducerea consistentă a fiscalităţii simultan cu creşterea salariilor celor 1,2 milioane bugetari cu 10 la 25 la sută este ca şi cum două trenuri de călători venind din direcţii opuse, mergînd fiecare cu 80 km/h, sunt dirijate, din prostia celor din regulatorul de circulaţie (guvern), pe aceeaşi linie.
Dacă în ultima staţie mai dai şi de un impiegat venit la serviciu beat criţă, care inconştient cere mărirea vitezei trenurilor la 120 km/h, aşa cum demagogul Dragnea cere şi creşterea salariului minim la 1200 lei de la 1 Ianuarie 2016, poţi fi sigur că vei vedea o tragedie din care nu scapă nici măcar un singur pasager al celor două trenuri.
Domnilor mecanici Cioloş, Dîncu, Borc, trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborîţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe “toată viteza înainte”… spre dezastru”, a scris Băsescu pe pagina sa de Facebook, adăugând:
Nu mă înjuraţi, este doar o părere”.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *