Traian Băsescu:Aici este, dacă vreți, lovitura imparabilă de credibilitate

septembrie 7, 2015

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică, la B1 TV , despre reținerea primarului Sorin Oprescu.

„Aici este, dacă vreți, lovitura imparabilă de credibilitate, că nu e ceva de care și-a adus aminte unul care avea cătușele la mâini în fața procurorului. S-a produs flagrantul, ceea ce nu lasă drept de replică și nici de explicație, după părerea mea. Asta e”, a declarat Băsescu.

”Mi-am făcut datoria față de orice PSD-ist pe care l-am întâlnit în cariera mea politică și l-am bătut și pe el. A fost cea mai spectaculoasă victorie pe care am avut-o în carierea mea politică. A fost o răsturnare spectaculoasă în turul doi”, a mai spus Băsescu, referindu-se la victoria sa în fața lui Oprescu la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei.

”Sunt doi oameni despre care aș fi spus că e imposibil: Chiliman și Oprescu. Mi se părea că Oprescu e atât de relaxat, e profesor universitar, e chirurg. În zece ani, nu-mi aduc aminte să fi primit o singură sesizare legată de ilegalități comise de Sorin Oprescu”, a mai spus fostul președinte.

De regulă, când primeam sesizări, nu mă limitam să le bag în sertar. Îi dădeam un semnal. Ori puneam mâna pe telefon și îi spuneam: fii atent că ai informări în zona asta. Sau măcar public îi dădeam un semnal, dar nu a fost cazul în ceea ce îl privește pe Sorin Oprescu. El nu e tipul de politician peste care să treci ușor cu vederea. E al doilea om ca număr de voturi după președintele Românei”, a explicat Băsescu.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *