Traian Băsescu:”Nu îmi este fin. I-am botezat copilul. Oricine răspunde pentru faptele lui”

decembrie 14, 2015

Ca și în cazul fratelui, ginerelui sau nepotului, toți anchetați penal, fostul președinte Traian Băsescu se spală pe mâini și în cazul cumătrului “prinț” Paul Lambrino, afirmând că “oricine răspunde pentru faptele lui”, iar el nu are nicio implicare.

Fostul președinte a fost întrebat pe pagina sa de Facebook de un internaut: “Ce părere aveți dle Traian Băsescu despre reținerea finului – Prințul de Varză Acră de către Kovesi? Abuz?”

În replică, Băsescu a precizat: “Nu îmi este fin. I-am botezat copilul. Oricine răspunde pentru faptele lui. Dar pot să vă întreb ceva? Dacă un frate sau o soră a dvs. ar comite o ilegalitate aţi considera că şi dumneavoastră sunteţi vinovată? Mai am o problemă, oare de ce credeţi că nu a apelat la mine pentru recuperarea averii mai ales că părea dispus să ofere 50-80 la sută din bunurile recuperate? Nu cumva pentru că eu nu mă implicam în trafic de influenţă? O sugestie, nu staţi doar pe A3″.

Răspunsul lui Băsescu nu l-a mulțumit pe un alt internaut, care i-a adresat fostului președinte următoarea întrebare: “Vreți să spuneți că juridic nu sunteți implicat, dar politic?”.

Băsescu i-a închis imediat gura și lui. “Doar atît aţi priceput?”, i-a răspuns fostul președinte.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *