• Fără categorie
  • 0

Traian Băsescu:„Tăriceanu n-a câștigat niciodată când a fost vorba de vot”

decembrie 19, 2015

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat declaraţia președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, referitoare la o posibilă candidatură a acestuia la Primăria Capitalei.„Tăriceanu n-a câștigat niciodată când a fost vorba de vot”, a spus fostul Băsescu. Pe vot direct nu-l văd bine, nici măcar în faţa lui Buşoi”, a mai afirmat fostul preşedinte.

Băsescu a vorbit şi despre „revitalizarea” Capitalei, pe care o vede posibilă într-un singur mod.

Soluția pentru revitalizarea Bucureștiului este revenirea la un singur oraș cu un singur buget. Acum plătim tribut unui orgoliu al lui Adrian Năstase din anul 2002, când eu eram primar general și aveam șase primari PSD și a vrut el să facă șase primari cu buget. Atunci s-au înființat primării de sector ca ordonatori principali de credite și uite așa am ajuns să fie prioritar pentru primării să faci borduri și să pui panseluțe”, crede Băsescu.

Întrebat într-o emisiune Tv dacă ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei, fostul premier Tăriceanu a răspuns pozitiv.

“Da. Dar în ce fel da, cu un bemol. Nu vă imaginaţi cumva că mi-ar fi frică să-mi asum un rol de primar al Bucureştiului. Cred că am şi pricepere profesională şi experienţă politică şi administrativă, nişte ingrediente necesare pentru a face faţă bine unei astfel de funcţii. Obiectivul meu principal este să duc ALDE în Parlament. Vreau să pot să conduc ALDE în campania pentru parlamentare. Dacă mă duc la Primărie trebuie să schimbăm radical strategia. Această decizie nu o voi lua de unul singur, ci după ce mă voi consulta cu colegii mei. Dacă colegii mei şi analizeze pe care le vom face spun că aceasta este cea mai bună soluţie este pentru noi nu am să spun nu, că mi-e frică, că nu e de rangul meu…”, a declarat Tăriceanu.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *