Tratamentul inuman la care ne supune Puzdrea zi de zi

iulie 2, 2015

 

 

 

Din ce știm noi că se întâmplă în lume, sclavia s-a abrogat de mult. Asta teoretic, pentru că practic în România mai există cazuri în care oameni nevinovați sunt supuși terorii fără ca aceștia să aibă nici măcar o vină. Poate doar aceea că trăiesc lângă oameni nepotriviți.

Chiar ieri în presa română bubuia o știre despre o fabrică de confecții din județul Iași unde patronii au considerat că femeile care lucrează trebuie să poarte pe timpul serviciului… pamperși. Nu, nu e o glumă, nenorociții de patroni nu le dau doamnelor care-și rup cârca pentru ca ei nici măcar posibilitatea să meargă la toaletă. Și asta pentru că dorința nebună de a îmbogăți i-a făcut să uite că există umanitate pe lumea asta.

Dacă cineva ar ajunge în acel loc blestemat probabil le-ar vedea ochii care urlă de durere, de disperare. Sunt doar niște suflete schinguite de soartă, cărora societatea le-a întors spatele. Ce merită astfel de oameni care-și spun patroni? Cum ar merita să fie tratați aceștia la rândul lor ca să înțeleagă pe propria-i piele ce înseamnă cu adevărat suferința? Situația oamenilor de la complexul Flora patronat de un alt personaj care nu merită să fie ridicat la rangul de om nu se deosebește cu mult de cea descrisă mai sus. E adevărat că la Flora oamenii nu au pamperși. Încă. Dar au gurile petceluite de frică, trăiesc zi de zi un coșmar de parcă ar semăna cu niște animale cărora Dumitru Puzdrea le-ar zvârli atunci când poftește o cratiță de mâncare.

Cum trăiesc acești oameni în complexul Flora? Ar trebui să dați o fugă până acolo domnilor guvernanți care vă bateți cu pumnii în piept că aveți grijă de România și veți vedea singuri. Asta dacă nu cumva vă va opri la ușă Puzdrea și vă vor astupa și dumneavoastră gurile dar cu bani. Bani mulți, ilegali pe care nimeni nu-l întreabă cum reușește să-i facă zi de zi. Vă recomandăm să intrați măcar odată în toaletele de la complexul Flora, unde mizeria e de nedescris. Și rețineți, domnilor, suntem în plină vară. E de neimaginat cum este să intri într-un asemenea loc infect, unde muștele sunt la ele acasă, unde rahatul plutește în toaletele nespălate de ani buni, unde robinetele nu mai știu cum este să treacă apa prin ele. Astea sunt condiții în care un om să-și desfășoare munca?

Unde sunteți domnilor de la Sanepid? Ați uitat definitiv ce meserie v-ați ales? Sau v-a corupt Puzdrea pe toți? Domnilor anchetatori care ați hotărât să faceți curat în țara asta și să trimiteți în pușcării toate lichelele, întrebați-i pe acești oameni cărora le cade tavanul în cap când încearcă să-și vândă amărâta aia de marfă pentru a câștiga un ban pe care să-l ducă seara acasă, la familie, câți bani îi plătesc lui Dumitru Puzdrea pentru a fi lăsați să-și desfășoare activitatea?

Întrebați-i domnilor ce pățesc dacă întârzie măcar o zi cu plata și veți afla lucruri care vă vor înfricoșa. Știți dumneavoastră că acești oameni nevinovați tremură de frică în fiecare dimineață gândind că poate apare domnul patron pe tarla și se gândesc cu groază că vor avea parte de aceleași înjurături, urlete și tot ce e mai rău pe pământ? Întrebați-i și de acest aspect dar și de momentul când apare la complexul Flora nevasta lui Puzdrea, Mihaela Iosefina, acel personaj care seamănă ai degrabă cu un interlop al locului, o femeie de o răutate ieșită din comun care i-a băgat în depresii pe cei care au închiriat spații comerciale. În ce vremuri trăim ca să suportăm familia Puzdrea să ne calce în picioare? De ce nimeni nu face nimic când se cunoaște situația celor 200 de șoferi de la complexul Flora distruși psihic de excrocul Puzdrea?

Știe cineva că acești oameni care tranzitează complexul Flora zi de zi sunt obligați să scoată din buzunar un milion de lei pe care-l încasează slugoiul lui nea Mitică, amantul Simonei, fiica lui Puzdrea, pe numele său Dinu David? Ce se întâmplă dacă șoferii nu au bani să-și plătească dările impuse de acest mafiot? Au parte de legea bocancului pe care-o pun în aplicare tablagiii de la poliție care stau ca niște câini în incinta complexului, la pândă, să observe cine și când le deranjează stăpânul. Nu există leac nici pentru aceștia? De ce? Pentru că sunt trimiși de prietenii lui Puzdrea, ofițerii Firu Denisa și Lupu Marian, care la rândul lor ascultă orbește ordinele mai marelui Voicu Mihai Marius, ajuns acum adjunctul șefului Poliției Capitalei? Oare nu sunt acești trei ofițeri cei care ascund de ani buni toate dovezile care-l incriminează pe Dumitru Puzdrea? Nu ei stau lângă căpătâiul lui să nu-l atingă cineva nici măcar cu o floare?

Dacă toți primarii al căror dos a stat așezat pe pernele comode ale Primăriei Capitalei îi spală picioarele lui Puzdrea ca să-și primească șpăgile, dacă judecătorii și procurorii se fac că plouă pentru că le e foame și lor, dacă Sanepidul nu există, să ne mai întrebăm de ce nici ANAF-ul și nici o altă instituție acreditată să pună cu botul pe labe asemenea specimen nu fac nimic? Din același motiv. Sunt corupți. Toți. De la primul la ultimul. Să amintim ce a făcut șefa DIICOT Alina Bica cu Dumitru Puzdrea? I-a ținut trena. Acum așteptăm și noi să vedem ce face DNA-ul. Reușește oare Dumitru Puzdrea să aibă infiltrați și acolo oameni care să-l slujească? Și atunci cine poate rezolva problema oamenilor de la Flora dar și a construcției ridicată ilegal peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă, din cauza căreia am putea toți să ajungem sub pământ? Doar Dumnezeu cu a Sa putere?

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *