Tribunalul a admis mai multe cereri și excepții invocate de Sorin Oprescu

ianuarie 19, 2016

Tribunalul București a găsit neregularități în actul de sesizare a instanței de către DNA în dosarul lui Sorin Oprescu, decizând luni să trimită cauza procurorului pentru a remedia situația în termen de 5 zile.

Tribunalul a admis luni mai multe cereri și excepții invocate de Sorin Oprescu și alți inculpați din acest dosar, în legătură cu mai multe nereguli și neclarități din dosar, potrivit Agerpres.

“Constată neregularitatea actului de sesizare a instanței și conf. art 345 alin. 3 Cod de procedură penală trimite cauza procurorului pentru a remedia neregularitățile actului de sesizare a instanței în termen de 5 zile de la comunicare”, se arată în decizia tribunalului.

Sorin Oprescu a fost trimis în judecată pe 20 noiembrie 2015, alături de mai multe persoane.

Conform DNA, de la finalul anului 2013, Oprescu a condus un grup infracțional organizat, care avea ca scop săvârșirea de infracțiuni de corupție, mai precis dare și luare de mită, din sume provenite din bugetul municipalității.

Oprescu este acuzat că a primit la locuința sa din Ciolpani la începutul lunii septembrie a anului trecut suma de 25.000 de euro, bani care ar proveni, conform DNA, din acte de corupție.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *