Trump:„Aș putea să ies pe Fifth Avenue și să împușc pe cineva și tot nu aș pierde voturi”

ianuarie 25, 2016

Donald Trump a intră în atenţia publicului cu o nouă declarație şocantă, potrivit theguardian.com.Candidatul republican la alegerile prezidențiale din 2016, Donald Trump, a afirmat că nici dacă ar ucide pe cineva nu ar scădea în sondaje.

„Aș putea să ies pe Fifth Avenue și să împușc pe cineva și tot nu aș pierde voturi”, a spus Trump în Iowa.

Declaraţia lui Trump vine în contextul în care rivalul său republican, Marco Rubio, a primit oficial susținere în campanie din partea Des Moines Register, cel mai mare și mai influent ziar din statul Iowa.

Potrivit unui sondajul, efectuat pe un eșantion de 582 de persoane, Trump ar obține cel mai mare procent de voturi, aproape egal cu cel al următorilor săi patru rivali luați împreună, senatorul de Texas Ted Cruz (10,5%), fostul neurochirurg Ben Carson (9,7%), fostul guvernator al Floridei Jeb Bush (9,2%) și senatorul de Florida Marco Rubio (7,2%).

Într-o ipotetică confruntare electorală între principalul candidat democrat la Casa Alba Hillary Clinton și Trump, Clinton are un avans statistic nesemnificativ între 41,4 și 40,8% din voturi, potrivit Reuters.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *