Trump:Nu vom rezolva problema până când nu va recunoaşte că avem o problemă

decembrie 8, 2015

Donald Trump, republicanul cu cele mai mari şanse la candidatura pentru preşedinţie spune că Statele Unite au “o problemă teribilă” cu radicalismul islamic şi terorismul, problemă care nu va putea fi rezolvată până când preşedintele Barack Obama nu pleacă de la Casa Alba.

Duminică 6 decembrie, Trump l-a acuzat pe Obama că nu foloseşte expresia “terorism islamic radical” pentru a descrie atentatele de la Paris, precum şi atacul care a avut loc săptămâna trecută în California.

Nu vom rezolva problema până când nu va recunoaşte că avem o problemă. Din fericire nu va mai fi în funcţie decât un an şi puţin. Pentru că problema se va rezolva doar când va pleca”, a spus Trump.

“Cred că putem recurge la profilare rasială. Dacă oamenii văd că nu e ceva în regulă cu acel grup şi văd ce se întâlmplă, dar nu vor să cheme poliţia pentru ca nu vor să fie rasişti, atunci e rău. Mor oameni. Chiar acum mor o mulţime de oameni. Dar fiecare vrea să fie politically correct, iar asta este problema pe care o avem în ţara asta”.

Donald Trump s-a pronunţat în favoarea creării unei baze de date pentru musulmani, o iniţiativă discrimnatorie căreia i se opun mulţi dintre republicani.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *