Turcescu a IZBUCNIT: “Eşti un nenorocit!”. TOTUL a pornit de fapt de la Elena Udrea

martie 12, 2015

O scenetă ironică la adresa Elenei Udrea, difuzată de TVR 1 în timpul emisiunii “Starea Naţiei”, l-a determinat pe Robert Turcescu să publice un mesaj dur pe Facebook. “Stelian Tănase, eşti un nenorocit!”, a scris el pe reţeaua de socializare.

O scenetă difuzată miercuri seara de TVR 1, în timpul emisiunii de pamflet „Starea Naţiei”, a provocat o reacţie acidă din partea lui Robert Turcescu.

Concret, Dragoş Pătraru, realizatorul şhow-ului, şi-a pus o perucă blondă, pretinzând că este Elena Udrea, apoi a interpretat, ţinând în mână un castravete, o parodie a piesei „De la capăt”, care va reprezenta România la Eurovision 2015.

Intitulată „Hit Euroevaziune: Să fur de la capăt”, parodia l-a determinat pe Robert Turcescu să posteze pe contul său de Facebook un mesaj vehement la adresa conducerii TVR, scrie reportervirtual. ro.

„Stelian Tănase, eşti un nenorocit!”, a scris Turcescu. „Dacă pe postul public admiţi să fie difuzată o mizerie ca asta, înseamnă că ai luat-o razna! Gata, de azi refuz să mai plătesc abonamentul la TVR, chiar dacă ajung să mă bat cu statul în procese!”, a adăugat el în cele din urmă.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

2 Raspunsuri

  1. Marcu Vasile spune:

    Nu-l simpatizez pe Patraru , dar ma mai uit din cind in cind si-mi place !!! La nemernicul de la B1 nu ma uit decit cite 2-3 min.caci e prea destept si nu-l inteleg !!!! Dar explozia lui rahat Turcescu arata cita democratie are in cap un porumbel negru !!! Bine ca am scapat de el !!!

  2. G.Popescu spune:

    Mai marlanule, tu l-ai discreditat in mod concertat, facandu-l chiar nebun pe procurorul Iacobescu, atunci cand omul s-a plans in legatura cu dosarele ce priveau familia Basescu. Ce autoritate morala are o scursura ca tine, mai pupinbasistule?. Atunci ce resorturi te impingeau cu nasul in bas, serviciile sau obisnuinta?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *