Udrea, despre condica şpăgilor lui Condrea: Nu se poate fără sprijin

mai 27, 2016

Fosta soţie a lui Dan Condrea a afirmat joi că patronul Hexi Parma avea o condică a şpăgilor date, pe care apăreau oameni din mai multe partide şi din servicii. Femeia a susţinut şi că fostul ei a soţ a fost sprijinit de Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării.

Elena Udrea spune că nu a semnat niciodată vreun act în legătură cu Hexi Pharma, dar că respectiva condică a şpăgilor este cel mai probabil reală, pentru că o asemenea companie nu poate să se dezvolte fără spijin politic.

“Întrebați-vă prietenii care au firme. Nu se poate să dezvolți o afacere ca Hexi Pharma atâția ani fără să ai în spate un sprijin solid care să te promoveze la toate instituțiile. 152 de spitale semnau cu această firmă și nimeni nu știe nimic? Serviciile n-au reușit să oprească povestea aceasta, DNA dă din colț în colț sau Parchetul dă din colț în colț, nu au făcut, dar iau oameni de pe stradă pentru acuzații mult mai ușoare. Nu se poate fără sprijin ca această firmă să fi ajuns la stadiul la care a ajuns”, a declarat Elena Udrea, vineri, la intrarea în sediul ÎCCJ, unde are loc un nou termen în dosarul Gala Bute.

În plus, Udrea a explicat că serviciile au o influență foarte mare în toate domeniile cheie din România și că ne apropiem de vremurile în care Securitatea dicta tot ce se întâmpla în țară.

“Cred că serviciile sunt extrem de implicate în toate domeniile. Acesta nu este un sistem democratic, am trăit pe vremea Securității, când Securitatea dicta tot ce se întâmplă, nu văd nicio deosebire dintre vechea și noua Securitate. Atunci era totul controlat, acum se încearcă același lucru”, a mai afirmat Elena Udrea, referindu-se la legăturile cu serviciile ale lui Dan Condrea.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *