• Fără categorie
  • 0

Udrea e plină de energii negative

ianuarie 22, 2016

Pentru că nu prea mai are ce să facă în ultima perioadă, atunci când nu are întâlniri cu Traian Băsescu, fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea scrie pe facebook. Mult şi prost. Aşa cum a făcut-o şi azi dimineaţă când a ţinut morţiş să ne informeze că se umple de energii negative ori de câte ori deschide televizorul sau ascultă ştirile la vreun post de radio.

Iată ce ne-a relatat Lenuţa din Pleşcoi: „M-am trezit, conform bunului obicei dobândit în jur de 06.00, cu un gând care îmi ocupă mintea. Din luna mai anul trecut, mă uit la emisiuni doar în mod excepţional, folosind televizorul pentru a asculta muzica ori pentru a-mi revedea fotografiile. Cu totul întâmplător, de două zile, la birou, am auzit fără să vreau ştiri şi emisiuni de pe două posturi tv şi m-am încărcat de o emoţie negativă puternică şi neplăcută. Am realizat că de ani de zile suntem bombardaţi doar cu informaţii negative, mesaje subliminale negative, ni se prezintă şi sunt promovate atitudini şi comportamente negative etc.

Evident că ajungem să gândim negativ, atât faţă de noi înşine cât şi faţă de ceilalţi şi faţă de societate. La fel ca în cazul unui singur om, un popor care simte, gândeşte negativ, nu are cum să evolueze pozitiv, nu are cum să aiba succes. Ceea ce, de altfel, vedem cu toţii zi de zi: că românii plecaţi din ţară se realizează mult mai mult şi mai mulţi decât cei rămaşi în atmosfera negativă de acasă.Orison Swett Marden, în cartea sa Pushing to the Front, constata cum Marea Criză Economică din SUA în 1893 a fost rezultatul panicii, temerilor şi gândirii negative care puseseră stăpânire pe populaţie. Toate acestea au dus la prăbuşirea bursei care a antrenat falimentul a sute de bănci şi instituţii finaciare şi de companii. Atunci a spus Dacă a existat vreun moment în care America a avut nevoie de ajutorul gândirii pozitive, acum este acela.

Şi a scris cartea despre gândirea pozitivă şi succes, care a ajutat la schimbarea mentalităţii unui popor, fiind folosită în şcoli, promovată în companii angajaţilor, lăudată de elitele intelectuale, politicieni, clerici. S-a tradus în 25 de limbi şi s-a vândut în milioane de exemplare. Cred că şi România are nevoie astăzi de o schimbare de mentalitate colectivă. Dar cine să fie în stare să ne dea acel puternic imbold către o gândire pozitivă?” Oare nu dumneavoastră, doamnă Udrea, împreună cu politicienii de carton ne-aţi transformat în negativiştii de astăzi pentru că aţi ştiut să conduceţi ţara aşa? Şi dacă vreţi să scăpaţi de energiile negative acumulate, aveţi o singură soluţie: vizitaţi-vă vrăjitoarea care v-a ajutat să deveniţi ministru al Turismului. Poate are o soluţie şi de data asta…

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *