Udrea nu se potoleşte: loveşte în DNA

ianuarie 29, 2016

Se vede treaba că toate nenorocirile prin care a trecut fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, nu au speriat-o atât de tare încât să stea cuminte. Invitată ieri într-o emisiune televizată, protejata lui Traian Băsescu a vorbit iar mult şi prost, făcând afirmaţii usturătoare despre modalităţile de finanţare ale campaniilor electorale.

Fostul ministru al Turismului a spus că şi acum partidele aflate la putere primesc finanţări tot cu geanta şi cei care se îmbogăţesc la final sunt trezorierii partidelor şi şefii de campanie. Udrea nu s-a oprit din comentat nici vizavi de Direcţia Naţională Anticorupţie, despre care a afirmat că, în loc să pună accent pe recuperarea prejudiciilor, se axează pe condamnare: „E firesc ca bunurile dobândite în urma unei infracţiuni să fie confiscate, dar acest lucru să fie dovedit în instanţă.

În România nu se pune accent pe recuperarea prejudiciului, ci pe condamnare, arestare. Un om arătat cu cătuşe generează în opinia publică percepţia de vinovăţie. Opinia publică e influenţată de această percepţie, chiar şi judecătorii. În ultimii 10 ani au fost deferiţi justiţiei 9 miniştri şi un fost ministru, ei condamnaţi fără a fi plimbaţi în cătuşe. Înainte nu erau anchetate nume mari în politică. Ei nu au fost plimbaţi în cătuşe când au fost acuzaţi de Parchet. Eu am un statut privilegiat când vine vorba de cătuşe şi procese. Toată lumea presupune că am conturi afară, că stau pe un morman de bani, dar toţi banii mei sunt în declaraţia în avere”. Nu vă vedem prea bine doamnă Udrea, după aceste declaraţii…

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *