• Fără categorie
  • 0

Udrea vrea confruntare cu cei care au trădat-o!

martie 1, 2015

Nu poate recunoaște că a furat. Și încă foarte mult. Așa că Udrea a adoptat o nouă tactică pentru a-i duce pe toți de nas.

Așa că și-a trimis avocatul la înaintare și l-a pus să dea următoarea declarație absolut uimitoare pentru situația în care se află blonda: ”Doamna Udrea mi-a spus să fac o singură solicitare: vrea confruntare directă cu denunțătorii. Noi o să cerem, luni, procurorilor să purceadă la această confruntare. Vrem să stea față în față cu denunțătorii.

O să cer procurorilor ca până în contestație (pe 5 martie n.r.) Elena Udrea să se întâlnească cu acești denunțători în fața procurorilor despre pretinsele lor afirmații. Doamna Udrea vrea să-i privescă în ochi pe acești bărbați”. Doamnă Udrea se pare că ați cerut, aia veți avea. Numai că așteptăm cu interes momentul. Va fi cu siguranță un circ de zile mari, cu tot felul de jonglerii, de numere fantasmagorice și cine va câștiga până la urmă? Cei care sunt afară sau cei care au intrat în spatele gratiilor și nu se știe dacă și când vor ieși?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *