Udrea:”Cum disting oamenii lui Koveşi între denunţătorii buni şi cei răi?

martie 25, 2015

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a scris, într-o postare pe pagina personala de Facebook, despre cum disting oamenii lui Kovesi între denunțători buni și cei răi, precizând că această disticție se face în funcție de interesele proprii.

“Cum disting oamenii lui Koveşi între denunţătorii buni şi cei răi? Răspuns: În funcţie de victima pe care şi-au ales-o, de omul pe care vor să-l vadă după gratii, (…) Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul”, a scris Elena Udrea pe pagina de socializare.

De asemenea Udrea a mai vorbit și de dosarul Microsoft: “Cine a fost ţintă în dosarul Microsoft? Dorin Cocoş! Şi asta pentru că era soţul Elenei Udrea şi trebuia neapărat să se ajungă la ea. Aţi mai văzut pe altcineva arestat în plină campanie în afară de Cocoş şi Pinalti? Răspuns: NU. Şi asta în ciuda faptului că în dosar sunt implicaţi 9 miniştri, zeci de oameni de afaceri şi oficiali guvernamentali, ba chiar şi ambasadori străini”, a mai adaugat Udrea.

Udrea a fost reţinută de procurorii DNA pentru mai multe fapte de trafic de influenţă – în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *