Umbra lui Victor Ponta lovește în PSD: planul care produce teamă în Kiseleff

noiembrie 14, 2017

Fostul premier și lider al PSD, Victor Ponta, a fost exclus din partid și a inițiat un nou proiect politic. La primul test electoral important, alegerile interimare de la Deva, Ponta a susținut un candidat independent și a reușit să rupă din electoratul PSD, în așa fel încât omul liberalilor a câștigat primăria.

 

Evenimentul de la Deva a stârnit agitație în Kiseleff pentru că ceea ce părea un scenariu negru începea să se confirme. Surse din conducerea PSD susțin că cel mai negru scenariu este cel în care Victor Ponta va începe să rupă bucăți din PSD, cu oameni care să plece la ProRomânia.

”În fiecare județ avem oameni nemulțumiți, oameni care ar trece alături de un alt partid, dacă acesta le oferă ceva”, ne-au precizat surse din conducerea PSD.

Victor Ponta este în etapa de construcție cu ProRomânia, dar intenția liderilor partidului este să se extindă în teritoriu, pentru a crește partidul în vederea alegerilor din 2009.

Conform surselor noastre, Victor Ponta intenționează ca pe acest final de sesiune parlamentară să racoleze oameni în Parlament, în așa fel încât în această vacanță parlamentară să depună solicitare pentru formarea unui grup parlamentar la Camera Deputaților.

Ulterior, pe măsură ce partidul se dezvoltă, va începe campania de cooptare a oamenilor în teritoriu. Nu trebuie uitat că Victor Ponta a fost ani de zile premier și lider PSD, iar relațiile cu liderii PSD din teritoriu încă sunt puternice. Dacă există oameni nemulțumiți de conducerea lui Liviu Dragnea, aceștia s-ar putea îndrepta către un proiect al lui Victor Ponta.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *