• Fără categorie
  • 0

Un alt slugoi al lui Dan Diaconescu a intrat la pușcărie

octombrie 18, 2015

Dan Diaconescu

După ce Dan Diaconescu, boss-ul OTV-ului a fost băgat la răcoare, câinii credincioși ai acestuia au fost urmăriți neîncetat. Doar că unii nu și-au dat seama de acest lucru și au călcat din nou pe bec.

Este și cazul jurnalistului OTV Doru Iuga dar și al directorului publicației Atac de Buzău Florin Paraschivescu, care au fost reținuți acum pentru şantaj, fiind suspectaţi că au cerut bani unor oameni de afaceri şi primari pentru a nu publica materiale despre ei. De altfel Doru Iuga nu este la prima abatere, el fiind prieten cu pușcăria după ce a fost arestat anii trecuți pentru pedofilie.

Ce au făcut acești nenorociți? Începând cu toamna anului trecut, aceștia ar fi șantajat mai multe persoane din Buzău cărora le-ar fi solicitat remiterea a diferite sume de bani, a unui autoturism, precum și obținerea de foloase personale. Luată la puricat este acum toată echipa redacției Atac de Buzău, bănuită că începând din vara anului 2014, ar fi amenințat bărbatul șantajat cu publicarea unor informații defăimătoare, dacă acesta nu acceptă remiterea a 1.000 lei lunar, sub forma plăţii unui contract de publicitate. Vinovații trebuie să plătească!

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *