Un mesaj de ultimă oră al Elenei Udrea aruncă în aer România. DEZVĂLUIRE ŞOC de la vârful politicii

martie 23, 2015

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat pe Facebook un nou mesaj, de data aceasta pe tema neregulilor de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor.

“O anumită parte a presei rău-voitoare încearcă să impună ideea că sursa întregii corupţii din ultimii 10 ani a fost Elena Udrea. Practic, orice acuzaţie privind diverse nereguli din timpul guvernării PDL este aruncată în spinarea fostului ministru al Dezvoltării, transformată în ţap ispăşitor. Avem de-a face cu o încercare de construire a unei istorii contrafactuale.

În această logică, se doreşte impunerea ideii că fosta şefă ANRP Crinuţa Dumitrean „ar fi fost omul Elenei Udrea”. Şi, ce este şi mai aberant, asta în condiţiile în care chiar Ioan Oltean a recunoscut că a propus-o pe aceasta în fruntea instituţiei. În realitate, Udrea nici nu o cunoaşte pe Dumitrean.

Mai mult, lucrurile stau exact invers decât le prezintă o parte a presei – fostul ministru al Dezvoltării chiar a făcut o sesizare în 2010 către Preşedintele Băsescu referitoare la faptul că auzise că ar exista nereguli la nivelul ANRP în mandatul Crinuţei Dumitrean”, se precizează pe contul de Facebool al Elenei Udrea.

Un raport al Corpului de control al Guvernului arată că în perioada 2008-2011 mii de dosare au fost soluţionate cu prioritate, motivele invocate fiind cazuri de paranoia, tulburare depresivă sau chiar colon iritabil. Raportul prezintă şi lista celor mai mari despăgubiri acordate de ANRP.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

2 Raspunsuri

  1. Basist model spune:

    Se poarta genti LV pe la arest? :))

  2. anila spune:

    esti exact unde e locul tau,Elena,si asta ar trebui daca ai fi isteata, sa te trezeasca la realiTATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *