Un politician din Craiova are mai multi bani decat Voiculescu, Tariceanu sau Udrea! Cornel Mondea este consilier judetean si a fost prefect de Dolj

mai 19, 2017

Cornel Mondea, consilier judetean in Dolj si fost prefect al judetului, are o declaratie de avere care ii face gelosi pe milionarii din politica romaneasca. Consilierul are peste 1,5 milioane euro in conturi, conform Oltenia.info, mai precis 5,8 milioane lei si 250.000 euro. E vorba despre economiile proprii ale lui Mondea, nu despre banii investiti in afacerile familiei, care ridica valoarea averii sale la 12-13 milioane euro, conform Forbes.
Spre comparatie, Dan Voiculescu declara, in legislatura dtrecuta, ca detine 1,4 milioane euro, Elena Udrea – 900.000 euro iar Calin Popescu Tariceanu – 850.000 euro.
Cornel Mondrea este actionar in mai multe companii din cadrul Electroputere Craiova, iar sotia lui, Floarea, are un lant de farmacii in Craiova.

– See more at: http://www.stirilekanald.ro/un-politician-din-craiova-are-o-avere-impresionanta-cornel-mondea-este-consilier-judetean-si-a-fost-prefect-de-dolj-16989386#sthash.Jp5Z9VqX.dpuf

Aprecieaza & recomanda:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *