Un politician din partidul lui Băsescu își caută cu disperare o iubită

ianuarie 15, 2016

Faptul că politicienii români au luat-o razna nu ne mai impresionează de mult, însă nu ne așteptam ca aceștia să-și piardă mințile într-un asemenea hal. De data asta nu e vorba de faptul că vreunul dintre cei care ne conduc destinele a furat ca-n codru.

Situația e cu atât mai hilară cu cât cel care e în cauză, adică Marius Bogdan Cracea, președintele partidului Mișcarea Populară din Giurgiu, își caută iubită. Și nu o face așa cum procedează orice bărbat cu scaun la cap, ci a anunțat acest lucru într-o conferință de presă! Deși jurnaliștii prezenți au luat-o la început ca pe o glumă, domnul Cracea a ținut-o pe a lui și a spus că vorbește extrem de serios:

„Anunțul meu pe scurt ar putea fi sintetizat astfel: Politician giurgiuvean, caut iubită! Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Ar fi ideal ca viitoarea mea iubită să lucreze în sistemul de justiție. Criteriile de bază sunt ca ea să fie atrăgătoare și inteligentă”. Domnule Băsescu, chiar nu găsiți ceva bun și pentru subalternul dumneavoastră?

 

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *