• Fără categorie
  • 0

Unchiul lui Kate Middleton a fost arestat pentru violenţă. Veste rea pentru ducesa de Cambridge

octombrie 15, 2017

Veste proastă primită de ducesa de Cambridge. Unchiul lui Kate Middleton a fost arestat pentru violenţă, fiind acuzat că şi-a agresat fizic soţia.

Omul de afaceri Gary Goldsmith (52 de ani), unchiul lui Kate Middleton a fost arestat vineri dimineața, după ce și-a bătut cu brutalitate soția, Julie-Ann (47 de ani), când se întorceau din club.

Gary Goldsmith şi-a lovit soţia cu violenţă, în faţa locuinţei celor doi, după ce femeia l-a acuzat că s-a drogat. Martor la întreaga scenă a fost un şofer de taxi, care a sunat imediat la poliţie. Goldsmith, fratele mai mic al mamei lui Kate, a fost arestat pentru violenţă domestică. Julie-An a fost dusă la spital, fiind rănită la un ochi.

Cu doar câteva ore înainte de presupusul incident, Goldsmith a postat un selfie cu soţia sa, Julie-Ann Goldsmith, pe contul lui de Twitter.

Kate Middleton este însărcinată cu al treilea copil. Palatul Kensington a anunțat pe 4 septembrie că soția prințului William așteaptă al treilea copil. Ea nu a mai fost văzută în public din 30 august, când a participat alături de William și Harry la cea de-a 20-a comemorare a morții Dianei, prințesa de Wales.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *